ΤΩΡΑ στα Εξάρχεια: Έκαψαν αμάξια και "συγκρούστηκαν" με τηλεφωνικούς θαλάμους και στάσεις λεωφορείων

Σχολιάζει: Άκης Ζέρβας

Ως μόνιμη 5λεπτη εικόνα στις ειδήσεις των 8 με σκοπό την τρομοκράτηση του κόσμου, φαίνεται πως θα καθιερωθεί και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το κάψιμο αμαξιών και η σύγκρουση με κατασταλτικούς μηχανισμούς όπως τηλεφωνικοί θάλαμοι και οι στάσεις λεωφορείων. Μετά από την σημερινή συγκέντρωση έξω απο την Βουλή όπου διαδηλωτές

φώναξαν όχι στην "επέκταση του μνημονίου" όπως και αναφέρουν τα συνθήματα τους, άγνωστοι έπαιξαν πάλι το γνωστό επεισόδιο των καταστροφών και του "ταίσματος" της αστυνομίας, με αφορμή (άλλο που δεν θέλει) να επέμβει σε χώρους όπως είναι τα Εξάρχεια.

Βέβαια στην καλύτερη περίιπτωση είναι αυτό που έγινε σήμερα. Γιατί στην χειρότερη είναι, το σπάσιμο ενός "καπιταλιστικού" φαρμακείου με σκοπό την πτώση του κράτους, να προκαλέσει το ντου των κατασταλτικών μηχανισμών σε μια πορεία η συγκέντρωση.

Στην περιοχή του Πολυτεχνείου στήθηκαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις φλόγες τυλίχτηκαν ένα αυτοκίνητο και κάδοι απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη, ενώ ακόμη γίνεται λόγος για πυρκαγιά σε ένα ακόμη ΙΧ, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Κάνιγγος, καθώς και για ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή.

Φωτογραφίες και ενημέρωση από @kemmos και @dromografos

pic.twitter.com/rl2a1tjotF

— Yannis Kemmos (@JohnKemmos) February 26, 2015

Πολυτεχνείο pic.twitter.com/zEFQxVzYQF

— dromografos2 (@dromografos2) February 26, 2015

Tags: εξάρχεια
Keywords
Αναζητήσεις
εξαρχεια, εξαρχεια εκαψαν 4 αυτοκινητα
Τυχαία Θέματα