Το πρόγραμμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού - Αργυρούπολης

Με ιδιαίτερη χαρά η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού Αργυρούπολης (ΚΙΛΕΛΛΑΡ) ανακοινώνει την έναρξη της θερινής περιόδου Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2017 με μία σειρά κινηματογραφικών προβολών με δωρεάν είσοδο. Το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στο κέντρο της Αργυρούπολης στον παραδοσιακό θερινό κινηματογράφο ΑΛΟΜΑ (Μαρίνου Γερουλάνου 103 και Πόντου 39), ο οποίος έχει πρόσφατα ανακαινιστεί και εκσυγχρονιστεί, ώστε να προσφέρει τις

καλύτερες συνθήκες στους θεατές.

Για δέκα δροσερά καλοκαιρινά βράδια, σας προσκαλούμε να απολαύσετε δέκα εξαιρετικές ταινίες του γαλλικού και γερμανικού κινηματογράφου μέσα σε μυρωδιές από γιασεμί και νυχτολούλουδο.

Όλες οι ταινίες, που καλύπτουν διαφορετικά είδη κινηματογράφου, έχουν επιλεγεί προσεκτικά με υψηλό αισθητικό κριτήριο και θεωρούμε ότι θα σας ψυχαγωγήσουν με ποιοτικό τρόπο.

Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και καινούριους φίλους, στις 11 το βράδυ κάθε Παρασκευή από τις 30 Ιουνίου ως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017 (με εξαίρεση την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017).

(Όσοι φίλοι μας έρχονται από μακριά και δεν έχουν ιδιωτικό μέσο μεταφοράς μπορούν να εξυπηρετηθούν πολύ εύκολα από τη στάση του μετρό “Αργυρούπολη”, που βρίσκεται πολύ κοντά. Υπενθυμίζουμε ότι τις Παρασκευές το μετρό παραμένει ανοικτό ως τις 2.00 π.μ.)

κινηματογράφοςθερινές προβολές
Keywords
Τυχαία Θέματα