Τι ισχύει για τις προσλήψεις αναπληρωτών στα σχολεία Ειδικής Αγωγής

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στις 24 Αυγούστου υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ, ΕΑΕ και ΤΕ.

Δείτε τι λέει το συγκεκριμένο απόσπασμα του ΦΕΚ, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε όλο ΕΔΩ

β. Εκτός των συγκεκριμένων επιλογών περιοχών προτίμησης, κάθε υποψήφιος, ανάλογα με

τον κλάδο του, έχει τη δυνατότητα να δηλώσει επιλέγοντας το/α σχετικό/ά πεδίο/α, ότι επιθυμεί να προσληφθεί σε περίπτωση κατά την οποία εξαντληθούν οι πίνακες υποψήφιων αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης (ΕΑΕ), – σύμφωνα με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 2 του άρθρου 4 «Ειδικότερα Θέματα» της αριθμ. 61048/Ε2/7-4-2017 (ΦΕΚ 1239 Β΄)

υπουργικής απόφασης – από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης του κλάδου του, με βάση τις προτεινόμενες επιλογές του πεδίου «Επιπλέον, δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι», ως ακολούθως:

β1) Ο υποψήφιος των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04, ως αναπληρωτής εκπ/κός σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), σε Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.) Α/θμιας ή/και Β/θμιας Εκπ/σης και στην εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη, επιλέγοντας την περίπτωση «Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε ΣΜΕΑΕ/ΤΕ/εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης».

β2) Ο υποψήφιος των λοιπών κλάδων, ως αναπλη- ρωτής εκπ/κός σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), σε Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.) Α/θμιας ή/και Β/θμιας Εκπ/σης, επιλέγοντας την περί- πτωση «Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε ΣΜΕ- ΑΕ/ΤΕ σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης»

αναπληρωτέςπροσλήψεις εκπαιδευτικώνΠροσλήψεις αναπληρωτών
Keywords
Τυχαία Θέματα