Θύμα κακοποίησης από ληστές πέφτουν ηλικιωμένοι στο κέντρο της Αθήνας - Τους αναζητά η αστυνομία

Μια σπείρα επιτήδειων έχει βάλει στο στόχαστρο ηλικιωμένους πολίτες του κέντρου της Αθήνας. Στην αρχή παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και, αφού έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο σπίτι, δένουν τους αβοήθητους ηλικιωμένους, παίρνουν ο, τι προλαβαίνουν να αρπάξουν και εγκαταλείπουν σε άθλια κατάσταση τα θύματά τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός δέχτηκαν μια γυναίκα ηλικίας 77 ετών, σε άθλια κατάσταση,

αφυδατωμένη και άγρια κακοποιημένη με μώλωπες στα χέρια και τα πόδια. Το θύμα διεκομίσθη στην Εντατική, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή ενώ οι εκτιμήσεις λένε ότι ήταν τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν τον εντοπισμό της δεμένης χειροπόδαρα με σακούλες σούπερ μάρκετ χωρίς τροφή και νερό.

Χθες το πρωί στην οδό Ειρήνης Αθηναίας στο κέντρο, λίγο μετά τις 11, μια ηλικιωμένη γυναίκα βίωσε τον εφιάλτη. Οι ληστές, εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα και αφού την κλείδωσαν στην κουζίνα, της άρπαξαν ο,τι χρήματα και χρυσαφικά είχε και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την 82χρονη κλειδωμένη. Ένα παρόμοιο σκηνικό σημειώθηκε το Σάββατο στον Κολωνό, όπου με το κόλπο των υπαλλήλων της ΔΕΗ, οι ληστές μπήκαν σε διαμέρισμα στην οδό Δράμας και αφαίρεσαν από έναν 90χρονο 3000 ευρώ.

ηλικιωμένοςκακοποίησηληστεία
Keywords
Τυχαία Θέματα