Θ.Πελεγρίνης: Νιώθω δέος για τους απεργούς που δίνουν το αίμα τους (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Tweet

Συνεδριάζει σήμερα η Σύγκλητος του πανεπιστημίου Αθηνών για να συζητήσει το αν θα τεθεί σε αργία ο κ. Πελεγρίνης μέχρι να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Η σύγκλητος, όπως όλα δείχνουν αλλά και σύσσωμη η πανεπιστημιακή κοινότητα θα στηρίξει τον πρύτανη ενώ αναμένεται να βγάλει σκληρή ανακοίνωση που θα καταδικάζει τις αυταρχικές πρακτικές του υπουργείου.

12:35 - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης δήλωσε πως «Δεν ξέρω αν ποτέ ξανά ήταν τόσο γεμάτη

η αίθουσα του πανεπιστημίου μας» ενώ πρόσθεσε πως «Αισθάνομαι δέος απέναντι στους απεργούς που δίνουν το αίμα τους για να σώσουν τη σάρκα τους »

Συνεχίζοντας για τον Υπουργό Παιδείας «Κατηγορώ το υπουργείο Παιδείας για αυταρχισμό και σειρά λαθών, τα οποία προσπαθεί να διορθώσει διαπράττοντας νέα λάθη. Προτιμώ ένα πανεπιστήμιο με ζωντανούς φοιτητές, που προσπαθώ να τους πείσω με επιχειρήματα ακόμη κι αν με προπηλακίζουν παρά ένα πανεπιστήμιο που θα έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή και ο φασισμός. Είμαστε το μοναδικό κομμάτι της χώρας που δεν έχει μπει η Χρυσή Αυγή όπως σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία»

Αυτή τη στιγμή, στην πρυτανεία του πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα «Η διάλυση της δημόσια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: Κυβερνητικές πολιτικές, στόχοι και μέσα επιβολής τους» και ομιλητή μεταξύ άλλων τον κ. Πελεγρίνη.

Παράλληλα συνεδριάζουν για μια ακόμη φορά και οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, για τη συνέχιση ή μη του αγώνα τους.

11:38

«Πέμπτη φάλαγγα του Φράνκο» που λειτουργεί υπέρ του υπουργού Παιδείας, αποκάλεσε το Συμβούλιο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Αθηνών για την κατάσταση στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Δείτε ΕΔΩ

Tags: ΕΚΠΑΕΜΠδιοικητικοί υπάλληλοιΘεοδόσης Πελεγρίνης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα