Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο από τον πρόωρο χαμό της Χαράς Κοσεγιάν

Θλίψη έχει προκαλέσει στον εκπαιδευτικό και πνευματικό κόσμο της Ρόδου η απώλεια της γνωστής Φιλολόγου και Σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων στα Δωδεκάνησα Χαράς Κοσεγιάν, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Πολλά τα μηνύματα των φίλων της που την αποχαιρετούν με αποσπάσματα από τα βιβλία και τα ποιήματα της. Άλλωστε η εκλιπούσα υπήρξε μια βαθιά καλλιεργημένη προσωπικότητα, με πλούσιο και πρωτότυπο έργο, διδακτικό, ερευνητικό και λογοτεχνικό, που αντιμετώπισε τη δοκιμασία της υγείας της με τη βαθιά αξιοπρέπεια.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Δωδεκανήσου,

εκφράζουν την οδύνη και την θλίψη τους για την μεγάλη απώλεια της. Τα γράμματα και η Δωδεκάνησος έχασαν μια μοναδική φιλόλογο και συγγραφέα. Η ζωή της αποτελεί παράδειγμα προς όλους τους πνευματικούς της συντρόφους, καταλήγει η ανακοίνωση. Η Χαρά Κοσεγιάν γεννήθηκε στο Ναύπλιο και ζούσε στη Ρόδο. Σπούδασε στην Αθήνα Κλασική Φιλολογία, ήταν διδάκτωρ του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είχε δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε εφημερίδες, μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά και έχει κυκλοφορήσει μυθιστορήματα. Ήταν παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευή 24 Αυγούστου και στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαλανδρενίου, της ιδιαίτερης της πατρίδας.

θάνατος εκπαιδευτικούσχολική σύμβουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα