Θέση εργασίας για γεωπόνο στον ΕΛ.Γ.Ο. - "Δήμητρα"

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος/έργου «Συλλογή, αναγνώριση, ταυτοποίηση και αξιοποίηση αυτοφυών μανιταριών της Περιφέρειας Ηπείρου με έμφαση στη διερεύνηση της περιεκτικότητας βιοδραστικών πολυσακχαριτών (β-γλυκάνες)» του ΙΤΑΠ.

Απαραίτητα προσόντα:
- Να κατέχει πτυχίο Γεωπόνου ή άλλου συναφούς αντικειμένου Ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχο τίτλο από ΑΕΙ της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.
- Να κατέχει απαραίτητα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Γεωπονικής επιστήμης ελληνικού ΑΕΙ ή άλλου συναφούς αντικειμένου Ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχο τίτλο από ΑΕΙ της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.
- Να έχει εμπειρία στη διαδικασία εξαγωγής β- γλυκανών από μανιτάρια και στο σχεδιασμό οργανοληπτικών αξιολογήσεων που να τεκμηριώνεται με αντίστοιχα αποδεικτικά.
- Να έχει εμπειρία σε χημικές αναλύσεις αγροτικών προϊόντων-τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα να έχει εμπειρία σε φυσικοχημικές αναλύσεις σε μανιτάρια με χρήση τεχνικών HPLC, GC κ.α. που να τεκμηριώνεται με αντίστοιχα αποδεικτικά.
- Να έχει εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα.
- Άδεια άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση εγγραφής στο ΓΕΩΤΕΕ (αφορά τους Γεωτεχνικούς).
- Καλή γνώση Αγγλικών και υπολογιστών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2102845940.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

ΕΛΓΟ «Δήμητρα»ΕΛΓΟΓεωπόνοιθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords