Θέσεις μηχανικών στο Δήμο Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσηνης ανακοινωνει οτι προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη, δύο (2) Ειδικών Συνεργατών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ως κάτωθι:

α) Ένα (1) άτομο το οποίο θα απασχοληθεί σε Τεχνικά θέματα με Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, κλάδου και ειδικότητας, Αρχιτέκτονα Μηχανικού.

β) Ένα (1) άτομο το οποίο θα απασχοληθεί σε Τεχνικά θέματα με Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,

κλάδου και ειδικότητας, Πολιτικού Μηχανικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο, να υποβάλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας του Δήμου Μεσσήνης (Δ/νση: Π. Πτωχού – Μεσσήνη, τηλ. 2722360155-156), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: messini.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα