Τελικά κενά και πλεονάσματα ΠΕ70 μετά τη Β φάση αποσπάσεων

Την επεξεργασία των στοιχείων έκανε ο Sakis Bimpisidis

Συνάδελφοι, τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν όσον αφορά τα κενά των δασκάλων ΔΕΝ είναι τα τελικά κενά αλλά τα κενά που κοινοποίησε ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ και με βάση αυτά πραγματοποιήθηκε η Β' φάση αποσπάσεων.

Επεξεργάστηκα αυτά τα κενά και όλα τα στοιχεία των αποσπάσεων και σας παραθέτω τον πίνακα με τα τελικά κενά και πλεονάσματα όπως διαμορφώνονται ΜΕΤΑ και τη Β' φάση αποσπάσεων. Να τονίσω πως ούτε αιρετός είμαι ούτε μέσα στο υπουργείο βρίσκομαι.

Οι

αριθμοί που σας παραθέτω διαμορφώνονται με βάση τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν επίσημα και κατόπιν προσωπικής μαθηματικής επεξεργασίας. Θεωρώ πως σε κάποιες περιοχές τα κενά θα είναι περισσότερα, αν λάβουμε υπόψη την περσινή χρονιά.

Ωστόσο, οι αριθμοί που σας παραθέτω θεωρώ πως θα είναι αρκετά κοντά στον αριθμό των προσλήψεων της α' φάσης αρκεί να προσλάβει το υπουργείο αναπληρωτές σε όλα τα κενά σε μία πρώτη φάση, όπως συνέβη και πέρσι.

Κατά την επεξεργασία των δεδομένων συμπεριέλαβα όλες τις μεταβολές της Β' φάσης αποσπάσεων (αποσπάσεις με μοριοδότηση και κατά προτεραιότητα, τροποποιήσεις ΚΑΙ ανακλήσεις!)

αναπληρωτέςκενάπλεονάσματαΠροσλήψεις αναπληρωτώνπροσλήψεις εκπαιδευτικών
Keywords
Τυχαία Θέματα