Τα ιδιωτικά κανάλια στρέφονται δικαστικά (και) εναντίον των εργαζομένων της ΕΡΤ: ζητούν συλλήβδην απαγόρευση όλων των κινητοποιήσεων!

Κοινωνία

Τα ιδιωτικά κανάλια στρέφονται δικαστικά (και) εναντίον των εργαζομένων της ΕΡΤ: ζητούν συλλήβδην απαγόρευση όλων των κινητοποιήσεων! Όπως ενημέρωσε μόλις, μιλώντας στην εκπομπή των εργαζομένων στην ΕΡΤ, ο Δ. Περπατάρης, δικηγόρος, οι καναλάρχες ζητούν δικαστική απαγόρευση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην ΕΡΤ

- χωρίς να είναι καν εκείνοι οι εργοδότες τους!

Όπως είπε ο κ. Περπατάρης πριν λίγο (στις 11.30 π.μ.), στη 1.30 μ.μ. θα εκδικαστεί «προσφυγή των ιδιωτικών καναλιών κατά των δημοσιογραφικών ενώσεων, της Ομοσπονδίας τους (ΠΟΕΣΥ), της ένωσης των τεχνικών της ιδωτικής τηλεόρασης, αλλά και της ΠΟΣΠΕΡΤ, και ζητάνε την συλλήβδην απαγόρευση όλων των απεργιακών κινητοποιήσεων στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων - και για πρωτη φορά στην ιστορία - της δικαστικής απαγόρευσης όλων των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ, δηλαδή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, χωρίς δηλαδή να είναι ο φυσικός εργοδότης τους. Παρεμβαίνουν για πρώτη φορά και ζητάνε να απαγορευθούν οι κινητοποιήσεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Πηγή: left.grTags: ΕΡΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα