Συνεργάτης από αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Εργασία

Ένα συνεργάτη Τομέα Μεταφορών και Αποθηκών για τη Θεσσαλονίκη προσλαμβάνει η γνωστή γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος-η ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, με άριστη γνώση γερμανικών και εφαρμογών MSOffice(Excel, Word, Powerpoint).

Επίσης θα πρέπει να διαθέτει άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, υπευθυνότητα και ομαδικό πνεύμα. Η γνώση αγγλικών και η εργασιακή εμπειρία σε

διαχείριση αποθήκης θα εκτιμηθούν.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.lidl.gr, μέσω της οποίας οι υποψήφιοι μπορούν να επισυνάψουν το αρχείο του βιογραφικού τους στην onlineφόρμα που εμφανίζεται ή μέσω τουwww.skywalker.gr.

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα