Συνελήφθη ο δολοφόνος του Κουμανταρέα

Ο 25χρονος Ρουμάνος Στεφάν Σ. συνελήφθη χθες στην πλατεία Βικτωρίας ο οποίος και «Εσπασε» έπειτα από πολύωρη ανάκριση και ομολόγησε πως δολοφόνησε τον Κουμανταρέα - Υποστήριξε πως μετά από λογομαχία τον έσπρωξε και χτύπησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο - Εκδοχή που διαψεύδει το πόρισμα του ιατροδικαστή που μιλά για θάνατο από στραγγαλισμό

Έπιασε χτεσ η αστυνομία τον δολοφόνο του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Ο 25χρονος Στεφάν Σ. συνελήφθη

χθες στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν φτιάξει μια λίστα με πρόσωπα τα οποία συναντούσε το τελευταίο διάστημα ο 83χρονος συγγραφέας και άρχισαν να τα «ξεσκονίζουν» ένα-ένα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποιος από αυτούς ήταν το πρόσωπο που το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου στραγγάλισε τον συγγραφέα μέσα στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη.

Για λόγους που δεν διευκρίνισε είπε πως τσακώθηκε με το συγγραφέα και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να βρει τραγικό θάνατο από την πτώση. Μια εκδοχή που φυσικά, διαψεύδει το πόρισμα του ιατροδικαστή που μιλά για θάνατο από στραγγαλισμό. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν και την ταυτότητα του νεαρού φίλου του όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Tags: Κουμανταρέας
Keywords
Τυχαία Θέματα