Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στον "Πήγασο"

Την παράταση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν ομόφωνα οι εργαζόμενοι στον εκδοτικό όμιλο "Πηγάσος", καθώς παραμένουν απλήρωτοι για πέντε μήνες, καθώς οι ιδιοκτήτες δεν τηρούν τις υποσχέσεις τουςς για καταβολή των δεδουλευμένων.

Έτσι δεν θα λειτουργήσουν ούτε θα εκδοθούν οι εφημερίδες «Εθνος», «Ημερησία», «Goal News», και οι ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr», «sentragoal.gr», «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinemag.gr» και «caranddriver.gr», καθώς και όλες οι περιοδικές εκδόσεις του ομίλου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων:

"Οι εργαζόμενοι

στον “Πήγασο” κατά τη διάρκεια της σημερινής, μαζικής συνέλευσης στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, που έγινε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ:

Την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας. Μας οφείλονται δεδουλευμένα πέντε μηνών, ενώ οι συνεχείς διαβεβαίωσεις για κλείσιμο της “ψαλίδας” και αποπληρωμής των οφειλόμενων δεν έχουν τηρηθεί.

Η συστηματική ασυνέπεια από την πλευρά της εργοδοσίας έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απολύσεων, περικοπών, μειώσεων (κατά τα τελευταία 5 χρόνια) και την καταπάτηση της προσωπικής και επαγγματικής μας αξιοπρέπειας.

Ο αγώνας συνεχίζεται και καλούμε όλο τον κλάδο σε αγώνα για τα κοινά προβλήματα και στο πλευρό της κοινωνίας που μαστίζεται από την κρίση".

ΠΗΓΑΣΟΣαπεργίααπλήρωτοι εργαζόμενοι
Keywords
Τυχαία Θέματα