Συνεχής ενημέρωση για την τριπλή εκλογική μάχη σε όλη τη χώρα

Tweet

13:15 O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσήλθε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στο Παγκράτι και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

13:10 Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές

Καταγγελία για επεισόδια χρυσαυγιτών σε

εκλογικό τμήμα του Ιλίου

Ψηφίστε αυτό που πρέπει.Δεν πρέπει να πάνε οι κόποι τους χαμένοι #ekloges14 pic.twitter.com/N9Z97Av4NO

— Μπαλούρδος (@mpaloyrdos) May 24, 2014

Συνταξιούχος αποδοκίμασε τον Βενιζέλο και συνελήφθη (ΒΙΝΤΕΟ)

9:55 Ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό τμήμα της Κυψέλης. πρώτα ψήφισε για τις ευρωεκλογές, ύστερα για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και τέλος για τις περιφερειακές εκλογές. Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε" Σήμερα είναι μια πολύ ωραία, μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή. Δεν ξέρω αν είναι σημαδικό ξέρω όμως ότι αξίζει τον κόπο να σπαταλήσουμε λίγο από το χρόνο και να έρθουμε να ψηφίσουμε, ιδίως οι νέες και οι νέοι. Να ξαναφέρουμε το καλοκαίρι στην πατριδα μας, να φύγουμε από το χειμώνα των μνημονίων. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε.

9:44 Αντ. Σαμαράς: «Σήμερα είναι μέρα δημοκρατίας, μέρα ενότητας. Να κρατήσουμε την πατρίδα όρθια να πάμε την Ελλάδα μπροστά»

9:29 Γ. Σγουρός: “Με ψήφο ευθύνης αποφασίζουμε για το μέλλον της Αττικής”

9:29 Πάνος Καμμένος: "Σήμερα οι 'Ελληνες ψηφίζουμε για να στείλουμε ένα μήνυμα. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη"

9:25 ΣΕΡΡΕΣ: Το μοναδικό γεγονός που έγινε γνωστό ως "παρατράγουδο" στην εκλογική διαδικασία γνωστός δικηγόρος δήλωσε δικαστικός αντιπρόσωπος ενώ δεν είχε χαρτιά διορισμού, πήρε το σάκο με τα ψηφοδέλτια και πήγε στο εκλογικό τμήμα 330 της πόλης των Σερρών. Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι ο δικηγόρος αντικατέστησε ασκούμενο δικηγόρο του γραφείου του. Για ό,τι νεότερο θα επανέλθουμε.

9:22 Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται ομαλά σε όλη τη χώρα. Σε μερικά εκλογικά τμήματα υπήρξε έλλειψη απαρτίας στις εφορευτικές επιτροπές ενώ οι περισσότεροι από τους 51 Νομούς της χώρας δήλωσαν στο υπουργείο Εσωτερικών ότι όλα διεξάγονται ομαλά.

Ο χάρτης των περιφερειακών εκλογών - Ποιοι συνδυασμοί είναι στο β γύρο

7:42 Ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 25 Μαϊου και ξεκίνησε η τριπλή εκλογική μάχη

Οι κάλπες θα είναι ανοικτές από τις 7 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα.

Το alfavita.gr με τους δημοσιογράφους του σας ενημερώνει για όλα τα αποτελέσματα στους δεύτερους γύρους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Μείνετε κοντά μας με πλήρη ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν στα εκλογικά τμήματα, τα κομματικά επιτελεία και τις δηλώσεις ψηφοφόρων και πολιτικών.

Tags: ευρωεκλογές 2014εκλογέςαυτοδιοικητικές εκλογές Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα