Σύλλογος Υπαλλήλων Κ.Υ. Υπ. Παιδείας: Οι δυναμικές κινητοποιήσεις είναι πλέον αναπόφευκτες

Συνάδελφοι,

Ο κύριος Γενικός μέσα σε ελάχιστα εικοσιτετράωρα άλλαξε το αρχικό σχεδιάγραμμα που έχει βαφτίσει οργανόγραμμα και μας κοινοποίησε ένα καινούριο το οποίο και σας διαβιβάζουμε. Στο νέο του έργο ο κύριος Παντής συνεχίζει να μας δίνει μόνο κουτάκια με τίτλους, δίχως την παραμικρή αναφορά σε αρμοδιότητες των οργανικών μονάδων, τις οποίες μάλιστα αυξάνει εντυπωσιακά και χωρίς την αποτύπωση των οργανικών θέσεων της Κ.Υ.. Μας αποκάλυψε ταυτόχρονα ότι οι περιφερειακές διευθύνσεις θα ανήκουν ιεραρχικά στη γενική διεύθυνση που κατά παραγγελία των εκλεκτών του δημιουργεί.

Είναι ολοφάνερο

ότι δρομολογείται ενιαίος οργανισμός που θα σημαίνει την αρχή μετακινήσεων του προσωπικού ανάλογα με τα κέφια της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας. Καμία διασφάλιση αμετάθετου δεν είναι δυνατή με το οργανόγραμμα που μας δόθηκε.

Οι δυναμικές κινητοποιήσεις είναι πλέον αναπόφευκτες.

Δεν θα αφήσουμε κανένα να διαλύσει το Υπουργείο και να παίξει με τις ζωές μας. Πολύ σύντομα ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου θα κάνουμε με τις δράσεις μας τον Γενικό Γραμματέα να μας εισακούσει προτού να είναι αργά για το Υπουργείο και τους εργαζόμενους.

Σύλλογος Υπαλλήλων Κ.Υ. Υπουργείου Παιδείαςοργανόγραμμα
Keywords
Τυχαία Θέματα