Σύλλογος ΠΕ Σαλαμίνας: Όλοι στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στο υπ. Παιδείας 2/3

Όλοι –ες στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση

Παρασκευή 2 Μάρτη, 13.00, στο Υπουργείο Παιδείας

Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών τώρα!

Άμεση θεσμοθέτηση σε όλη την επικράτεια της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης στο δημόσιο νηπιαγωγείο για όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών.

Κηρύσσουμε επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας, από τις 08:15 έως τις 10:45 για την πρωινή ζώνη , συμπληρωματική

της τρίωρης στάσης εργασίας της Δ.Ο.Ε. από 10:45 έως 13:15 και από τις 13:15 έως τη λήξη του ωραρίου για την απογευματινή ζώνη, ώστε οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου μας να κάνουν χρήση των στάσεων εργασίας ως 24ωρης απεργίας, εφόσον επιθυμούν, ή μόνο μιας από τις δύο τρίωρες στάσεις εργασίας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Μόνιμους μαζικούς διορισμούς στη εκπαίδευση. Διορισμό όλων των αναπληρωτών/τριών για την κάλυψη των χιλιάδων κενών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και με μοναδικό κριτήριο το πτυχίο και την προϋπηρεσία.Κανένας αναπληρωτής χωρίς δουλειά.Εξίσωση δικαιωμάτων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με αυτά των μόνιμων.Άμεση θεσμοθέτηση σε όλη την επικράτεια της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης στο δημόσιο νηπιαγωγείο για όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών.

Συμμετέχουμε στη συνέλευση αγώνα επιτροπών αναπληρωτών, Συλλόγων ΠΕ και ΕΛΜΕ, την Παρασκευή 2 Μάρτη στις 17.00 στο ΠΤΔΕ (Ναυαρίνου 13Α – Αθήνα).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σύλλογος ΠΕ Σαλαμίναςεκπαιδευτική κινητοποίησημόνιμοι διορισμοί
Keywords
Τυχαία Θέματα