Σύλλογος ΠΕ "Ο Παρθενώνας": Ολοι στην έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 19/9

Tweet

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Παρθενώνας»

Κυκλώπων 6, 11852 Αθήνα

τηλ. 210 3414317, 697 4143638

[email protected]

Αθήνα, 16/09/2013

OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 19/9 (σε τρίτη σύγκληση), 12.30 μ.μ., 76ο-138ο Δ. Σχ. Αθηνών (Κυκλώπων 6, σταθμός ΗΣΑΠ Πετραλώνων)

(πρώτη απόπειρα την Τρίτη 17/9 και δεύτερη απόπειρα την Τετάρτη 18/9 στο ίδιο σχολείο)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Οι εξελίξεις στο χώρος της εκπαίδευσης είναι ραγδαίες. Οι καθηγητές ξεκινούν τη μεγάλη τους απεργία, ενώ η πρωτοβάθμια βρίσκεται και αυτή στο μάτι του κυκλώνα. Με απανωτά χτυπήματα στο σύνολο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με αιχμή όλες τις υποστηρικτές δομές (ολοήμερα, τμήματα ένταξης, ενισχυτική διδασκαλία κλπ) η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει την πολιτική των μηδενικών διορισμών και των χιλιάδων απολύσεων αναπληρωτών και τα χιλιάδες κενά που αυτή δημιουργεί με πλασματικές υπεραριθμίες και υποχρεωτικές μετακινήσεις. Όλα αυτά γίνονται κάτω από πρωτοφανές κλίμα αυταρχισμού και παρανομιών.

Η παρουσία μας στη γενική συνέλευση είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Παίρνοντας το νήμα από την προηγούμενη μαζικότατη συνέλευσή μας, την ίδια ώρα που θα συνεχίζεται και θα κρίνεται ο αγώνας των καθηγητών, την ίδια ώρα που θα δίνουμε οι σύλλογοι μάχη στα υπηρεσιακά συμβούλια να μην προχωρήσουν στη διάλυση των σχολείων μας και της ζωής των συναδέλφων, θα πρέπει να καθορίσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα.

Η συνέλευσή μας γίνεται μετά από την απόφαση της ΔΟΕ για νέο κύκλο γενικών συνελεύσεων την Πέμπτη. Ταυτόχρονα, προτείνουμε προς το Δ.Σ. της ΔΟΕ να προχωρήσει σε ολομέλεια προέδρων το Σάββατο 21/9 για να αποφασιστεί το τι θα κάνουμε από δω και πέρα.

Σε περίπτωση που η ομοσπονδία δεν αποδεχτεί να ορίσει την ολομέλεια προέδρων τότε ενεργοποιούμε μαζί και με τους υπόλοιπους συλλόγους τον κανονισμό της ολομέλειας προέδρων που ορίζει ότι το 1/6 των συλλόγων δικαιούται να καλέσει ολομέλεια και την καλούμε για το Σάββατο με θέμα αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης.



Η πρόεδρος Η γεν. γραμματέας

Αδριανή Προκόπη Αιμιλία Τσαγκαράτου

Tags: Σύλλογος ΠΕ Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα