Σύλλογος ΠΕ Ν. Ηρακλείου: Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Παιδείας

Tweet

Οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Ηράκλειο Κρήτης με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι στη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας το Σάββατο 15/3 θα συμμετέχει με αντιπροσωπεία.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» θα συμμετέχει με αντιπροσωπεία

από το Διοικητικό Συμβούλιο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 14:30 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας.

Σκοπός της πανελλαδικής συγκέντρωσης είναι το μπλοκάρισμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων στα στελέχη εκπαίδευσης –Περιφερειακοί Διευθυντές, Προϊστάμενοι Επιστημονικής Καθοδήγησης, Διευθυντές Εκπαίδευσης – για την ατομική Αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Μια αυταρχική Αξιολόγηση που θα αποτελέσει μοχλό απολύσεων, θα οδηγήσει στην κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων, στην υποβάθμιση της μόρφωσης των μαθητών και θα επιβάλλει τον ανταγωνισμό, το φόβο και την τρομοκράτηση ανάμεσα στους συναδέλφους.

Ήρθε η ώρα και για τα στελέχη της εκπαίδευσης να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν για το μέλλον της δημόσιας εκπαίδευσης και λειτουργώντας ως αυτό που πρώτιστα είναι, εκπαιδευτικοί, να συνταχθούν με την Ομοσπονδία στην οποία ανήκουν και να είναι μαζί μας έξω από το Υπουργείο κι όχι απέναντί μας μέσα, στην «επιμόρφωση» της χειραγώγησης και της διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 13-03-2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

«Δ. Θεοτοκόπουλος»

ΤΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗ

ΤΗΛ: - FAX: 227341

www.sylekpe.gr

[email protected]

Πληροφορίες: Μακράκης Γιώργος

Τηλ: 6932708450

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ν. Ηρακλείου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα