Σύλλογος ΠΕ Κορυδαλλού - Αγ. Βαρβάρας: Kήρυξη απεργίας διαρκείας- παναττικό κάλεσμα διευθυντών / προϊσταμένων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

[email protected].sch.gr

[email protected].sch.gr

[email protected]

10 Νοεμβρίου 2014

ΕΔΡΑ 8Ο Δ.Σ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καπλάνη Μαρία τηλ./ fax: 2104958281,

Δημήτρης Κρατημένος

τηλ. 2104955416- 6947372728 , [email protected]

Προς:

Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Κορυδαλλού-Αγίας Βαρβάρας

Θέμα : Kήρυξη απεργίας διαρκείας- παναττικό κάλεσμα διευθυντών / προϊσταμένων

1. Με αφορμή την εγκύκλιο 10940/20-10-2014 του Υπουργού Παιδείας σχετικά με την αξιολόγηση των διευθυντών σχολείων και προϊσταμένων νηπιαγωγείων στην οποία προβλέπεται μεταξύ άλλων δια ζώσης επικοινωνία αξιολογούμενων και αξιολογητών με σκοπό την αξιολόγηση τους, επανέρχομαι στην πρότασή που έκανα στην τελευταία Ολομέλεια προέδρων για «Προκήρυξη απεργίας διαρκείας με τη μορφή 24ωρων επαναλαμβανόμενων».

Με τον τρόπο αυτό κάθε φορά που θα καλείται κάποιος από τον αξιολογητή (διευθυντή δ/νσης, σύμβουλο) να ενεργοποιεί για τον εαυτό του την απεργία και να μην προσέρχεται στη συνάντηση. Νομίζουμε πως σαν μορφή αγώνα, στο σημείο που βρισκόμαστε, είναι πιο κατανοητή και πιο έντιμη από όλες τις πλευρές.

Η απεργία –αποχή πιστεύουμε πως δημιουργεί ανασφάλεια σε πολλούς συναδέλφους ,ειδικά στα ζητήματα που απαιτείται άμεση και προσωπική επαφή με τους αξιολογητές.

2. Παναττικό κάλεσμα διευθυντών και προϊσταμένων νηπιαγωγείων , που σηκώνουν το βάρος της αντίστασης σε αυτή τη φάση της εφαρμογής της αξιολόγησης, για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα αλλά και για να νιώσουν το έμπρακτο και καθημερινό ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας στον αγώνα τους.
Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Δημήτρης Κρατημένος Μαρία Καπλάνη

Tags: Σύλλογος ΠΕ Κορυδαλλού - Αγ. Βαρβάραςαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα