Σύλλογος ΠΕ "Κ. Σωτηρίου": Θα ακυρώσουμε τα σεμινάρια των Δ/ντών για την ατομική αξιολόγηση

Tweet

ΑΠ 80/ 12-6-2014

Προς : ΔΟΕ, σύλλογοι ΠΕ, τα μέλη

Θα ακυρώσουμε τα σεμινάρια των Δ/ντών για την ατομική αξιολόγηση

η αξιολόγηση ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (ομόφωνη απόφαση)

Τις τελευταίες εβδομάδες το υπουργείο, οι περιφέρειες και οι δ/νσεις παίζουν “κρυφτό” και προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τους εκπαιδευτικούς για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων των δ/ντών για την αξιολόγηση, για να αποφύγουν τις αντιδράσεις.

Όσα τερτίπια και αν χρησιμοποίησαν δεν τους βοήθησαν καθώς

σε όλη τη χώρα τα σεμινάρια σχεδόν παντού ακυρωθηκαν.

Συγκλονιστική ήταν η συμμετοχή των δ/ντών στη 48ωρη απεργία, οι οποίοι σε πάρα πολλές περιοχές απήργησαν καθολικά! Δεν θέλουν να βρεθούν στο ρόλο του αξιολογητη – δήμιου που τους επιφυλάσσει το σχέδιο του Υπουργείου, για να αποφασίζουν για το πάγωμα τις εξέλιξης , την περικοπή μισθού ακόμα και την απόλυση των συναδέλφων. Να γίνουν αυτοί που θα συμβάλουν στον τρόμο και την υποταγή των εκπαιδευτικών στα σχολεία με τον πέλεκι πάνω και από το δικό τους κεφάλι με την αξιολόγηση τους από την ιεραρχία.

Μεγάλες ήταν και οι συγκεντρώσεις των συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις στάσεις εργασίας και τις συγκεντρώσεις αποκλεισμού των χώρων των σεμιναρίων.

Αυτή η μάχη μας αφορά όλους. - τα σεμινάρια ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ – η αξιολόγηση δεν θα ξεκινήσει ούτε τον Σεπτέμβριο, ούτε ποτέ.

Αφησαν την Αττική τελευταία στο χωρό των σεμιναρίων καθώς ελπίζαν σε καλύτερα αποτελέσματα στην επαρχία και ψάχναν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τους συλλόγους και τους εκπαιδευτικούς.

Οι αύξηση των επιμορφωτών με “επιμορφωσεις” της μιας μέρας για να πετύχουν μεγάλη διασπορά στα κέντρα και να εμποδίσουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις.

Οι προγραμματισμοί και οι αλλεπάλληλες ακυρώσεις των σεμιναρίων την προηγούμενη εβδομάδα, το κράτημα “εφτασφράγιστου” μυστικού το χρόνο και τον τόπο των σεμιναρίων και η προσπάθεια αιφνιδιασμού δε θα τους σώσει – τα σεμινάρια θα τα ακυρώσουμε.

Καλούμε όλυς τους δ/ντές να σταθούν με τη μεριά του κλαδου και των συναδέλφων, να δηλώσουν απεργοί στη 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ (όπως έκαναν οι συναδλεφοι τους σε όλη τη χώρα) και να μην περάσουν το κατώφλι των σεμιναρίων.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στους χώρους των σεμιναρίων. Η επιτυχία της μάχης για την ακύρωσή των σεμιναρίων είναι υπόθεση όλων μας. Υπάρχει προκηρυγμένη 3ωρη στάση εργασίας από τη ΔΟΕ και το σύλλογο, εάν χρειαστεί να κάνουν χρήση οι συνάδελφοι σε περίπτωση συγκεκριμένου έργου που τους έχει ανατεθεί δεδομένου ότι δεν έχουμε τους μαθητές στο σχολείο.

Καλούμε όλους σε ετοιμότητα καθώς σύμφωνα με φημολογία υπάρχει ενδεχόμενο να ανακοινωθεί το σεμινάριο το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Δευτέρα 15/6 ώστε να δυσκολέψουν την ειδοποίηση και την οργάνωση των συναδέλφων. Ο σύλλογος θα ενημερώσει για την ώρα και των τόπο των συγκεντρώσεων.

Ο Πρόεδρος

Κώστας Τουλγαρίδης

Ο Γραμματέας

Ιωάννης Ρούπας

Tags: Σύλλογος ΠΕ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα