Σύλλογος ΠΕ Ικαρίας - Φούρνων: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Επαρχείο Ικαρίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

[email protected]

Σύσκεψη στις 26/09/2018.

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Επαρχείο Ικαρίας στις 28/09/2018

Άλλη μια χρονιά ξεκίνησε χωρίς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, με όλα όσα συνεπάγεται αυτό για εκπαιδευτικούς, σχολεία και μαθητές. Άλλη μια χρονιά ξεκίνησε με ελλείψεις στα σχολεία και προβλήματα στις

μεταφορές μαθητών.

Ξέρουμε καλά όμως, ότι οι όποιες αλλαγές γίνουν προς όφελος των εκπαιδευτικών και μαθητών, δε θα γίνουν μετά από υπομονετική προσμονή, αλλά μετά από δική μας πίεση.

Διεκδικούμε:

Να καλυφθούν όλα τα κενά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Ειδική Αγωγή!

Να μην κλείσει κανένα τμήμα σε ΕΠΑΛ, Λύκεια και Γυμνάσια! Να λειτουργήσει παντού το Ολοήμερο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο με όλους τους εκπαιδευτικούς!

Να στελεχωθούν όλα τα Τμήματα Ένταξης, οι Τάξεις Υποδοχής και οι ΔΥΕΠ!

Ένας εκπαιδευτικός για κάθε μαθητή που χρειάζεται παράλληλη στήριξη!

Επίδομα στέγασης, δωρεάν μετακίνηση και σίτιση για όλους τους αναπληρωτές!

Εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και συμβασιούχων εκπαιδευτικών!

Άμεση χρηματοδότηση για τις απαραίτητες δομές και προσωπικό, ώστε η Δίχρονη Προσχολική Αγωγή να γίνει πραγματικότητα για όλα τα παιδιά!

Ασφαλή και έγκαιρη δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών από και προς τα σχολεία τους, χωρίς μεγάλη αναμονή και χωρίς «εκπτώσεις» στην ασφάλειά τους, με κατάλληλα διαμορφωμένα και ασφαλή οχήματα και εξειδικευμένους μόνιμους οδηγούς και συνοδούς!

Την Τετάρτη, 26/09/2018 καλούμε γονείς, εκπαιδευτικούς και όσους άλλους ενδιαφέρονται στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου (Κουτσουφλάκιο) στον Εύδηλο να μιλήσουμε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις στα σχολεία μας.

Την Παρασκευή 28/09/2018 συμμετέχουμε στην Πανελλαδική μέρα δράσης και καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας στη 1:30 το μεσημέρι στο Επαρχείο Ικαρίας.

Κηρύσσουμε στάση εργασίας για τις 28/09/2018, τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού ή τις 3 πρώτες του ολοήμερου για να διευκολύνουμε τους συναδέλφους που έχουν να διανύσουν μεγάλη απόσταση για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στον Άγιο Κήρυκο ή εργάζονται στο ολοήμερο. Οι συνάδελφοι που εργάζονται και στο πρωινό και στο ολοήμερο τμήμα μπορούν να εφαρμόσουν τη στάση σε τρεις συνεχόμενες ώρες (τις 2 τελευταίες του πρωινού και την πρώτη του ολοήμερου ή την τελευταία του πρωινού και τις 2 πρώτες του ολοήμερου) για να μπορέσουν να παρευρεθούν στην κινητοποίηση.

22 Σεπτεμβρίου 2018

Σύλλογος ΠΕ Ικαρίας - Φούρνων
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύλλογος ΠΕ Ικαρίας - Φούρνων, Παράσταση, Επαρχείο Ικαρίας,syllogos pe ikarias - fournon, parastasi, eparcheio ikarias