Σύλλογος ΠΕ "η Αθηνά": Τακτική Γενική Συνέλευση Τετάρτη 4/6

Tweet

27 Μάη 2014

ΠΡΟΣ:

τα μέλη του συλλόγου

KOIN:ΔΟΕ, πρωτοβάθμιοι σύλλογοι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

«η Αθηνά»

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΝΗ, 6.30μμ

στο 3ο-4ο Δ.Σ. Γαλατσίου

Η τακτική Γ.Σ. του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014, στο 3ο και 4ο Δ.Σ. Γαλατσίου (Πρωτοπαπαδάκη και Ελ. Βενιζέλου). Η Γ. Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. και θα έχει ως κύριο θέμα τη συζήτηση γύρω

από την Η.Δ. της 83ης Γ.Σ. της ΔΟΕ, που έχει αποσταλεί στα σχολεία από την Ομοσπονδία. Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων δεν πραγματοποιούνται φέτος.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

6.30μμ-7.00 μμ : Έναρξη - Εκλογή Προεδρείου

7.00μμ-9 μμ : Τοποθετήσεις μελών του συλλόγου επί των θεμάτων της Η.Δ. της 83ης Γ.Σ. της ΔΟΕ

9.00μμ-9.30μμ : Προτάσεις/ ψηφοφορίες- ψηφίσματα

Ο σύλλογος ζήτησε άδεια μιας μέρας για όλα τα μέλη του, ώστε να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ το πρωί όπως κάθε χρόνο, αλλά δε χορηγήθηκε με επίκληση της υπουργικής εγκυκλίου περί συνελεύσεων. Σε άλλους συλλόγους του λεκανοπεδίου δε χορηγήθηκε η σχετική άδεια με την επίκληση του ότι οι φετινές συνελεύσεις δεν είναι και εκλογικές.

Ο σύλλογος σας καλεί να πάρετε μαζικά μέρος στη Γ.Σ για να δώσετε ακόμα και με τη συμμετοχή σας την απάντηση της μαχόμενης εκπαίδευσης στην απόπειρα περιστολής των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων που στόχο έχουν να κάμψουν τις συλλογικές αντιστάσεις απέναντι στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και το χτύπημα των εκπαιδευτικών. Να συμβάλετε με τις ιδέες και τις προτάσεις σας διαμόρφωση των θέσεων, των διεκδικήσεων και των αγώνων του συλλόγου και του κλάδου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παζάλος Γιώργος Θεοδωρόπουλος Θοδωρής

Tags: Σύλλογος ΠΕ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα