Σύλλογος ΠΕ η Αθηνά: Συντονισμένη δράση ενάντια στην αξιολόγηση

Tweet

Koρίνης 20, Γαλάτσι. Τηλ-φαξ 210-2912250

e-mail: [email protected]

17 Δεκεμβρίου 2013

Προς: Όλους τους συναδέλφους- μέλη μας, Συλλόγους διδασκόντων, ΔΟΕ, Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, το Δ.Σ του συλλόγου στη συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου ομόφωνα καθόρισε και εξειδίκευσε τα μέτρα και τη δράση

ενάντια στην αξιολόγηση, που θα αναπτύξουμε όλο το επόμενο διάστημα υλοποιώντας την απόφαση του συλλόγου και της Γ.Σ:

· Ορίζουμε το μήνα Γενάρη του 2014 ως μήνα κορύφωσης της καμπάνιας ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης, τη χειραγώγηση, την ομηρία, τις απολύσεις, τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης.

· Ενημερώνουμε, ως σύλλογος «Αθηνά», τους συλλόγους διδασκόντων για την αξιολόγηση, τις θέσεις του συλλόγου και του εκπαιδευτικού κινήματος, οσμωνόμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση με τους συναδέλφους όλων των σχολείων.

· Κυκλοφορούμε αφίσα και υποστηρικτικό υλικό και υλοποιούμε την ομόφωνη απόφασή μας για συλλογή υπογραφών από κάθε σχολείο κάτω από την απόφαση του συλλόγου «Αθηνά», που θα αποσταλεί ξανά και θα κυκλοφορήσει σε κάθε σχολική μονάδα, με χρονικό ορίζοντα στη συλλογή των υπογραφών τα τέλη του Γενάρη

· Είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, μπλοκάροντας κάθε σεμινάριο για την αξιολόγηση, που θα επιχειρηθεί η διεξαγωγή του, αξιοποιώντας γι αυτό το σκοπό τις στάσεις εργασίας που έχει κηρύξει ο σύλλογος «Αθηνά» αλλά και η ΔΟΕ και καλώντας σε μαζική συμμετοχή των συναδέλφων για την αποτροπή του.

· Συναντιόμαστε με τους συναδέλφους μας Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων του Συλλόγου σε δύο συναντήσεις ανά περιοχή (Λαμπρινή- Γαλάτσι και Γκύζη-Κυψέλη με προτεινόμενες μέρες Τρίτη 14 Γενάρη 10.30 στο 3-4 Δ.Σ Γαλατσίου και Τετάρτη 15 Γενάρη στις 10.30 στο 40 Δ.Σ. Αθηνών, αντίστοιχα) για να χαράξουμε κοινούς δρόμους αντίστασης απέναντι στα μέτρα της αξιολόγησης και τον εφιάλτη του επαγγελματικού μας αφανισμού.

· Παίρνουμε πρωτοβουλία και απευθύνουμε κάλεσμα συντονισμού στους συλλόγους Π.Ε και τις ΕΛΜΕ Αττικής, για κοινή δράση ενάντια στην αξιολόγηση με προτεινόμενη ημερομηνία συνάντησης μέσα στο Σαββατοκύριακο 11-12 Γενάρη στα γραφεία της ΔΟΕ.

· Οργανώνουμε μάχιμη εκδήλωση για την αντίσταση στην αξιολόγηση και την αποτροπή της, είτε ως σύλλογος είτε από κοινού με άλλους εκπαιδευτικούς συλλόγους

Παρακαλούμε για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων ως προς το σχεδιασμό του συλλόγου για την αναγκαία και κρίσιμη μάχη που έχουμε μπροστά μας.

Tags: Σύλλογος ΠΕ η Αθηνάαξιολόγηση Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα