Σύλλογος ΠΕ "Γ.Σεφέρης": 75 οργανικές θέσεις δασκάλων και νηπιαγωγών χάνονται μόνο στο σύλλογό μας!

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»

ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΤΥΞΕΙΣ

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ TA ΟΛΟΗΜΕΡΑ

75 ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ : ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !!!

Με το έγγραφο 44506/Δ4/02-04-2013, προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Π.Ε. & Δ.Ε. Εκπαίδευσης, το Υπουργείο

ανοίγει το δρόμο για νέες συμπτύξεις τμημάτων και συγχωνεύσεις σχολείων. Πριν από δυο μήνες έψαχναν «πόσοι μαθητές χωράνε σε κάθε αίθουσα, με βάση την αρχή 2 τ.μ. για κάθε νήπιο-προνήπιο και 1,5 τ.μ. για κάθε μαθητή δημοτικού !». Ποιος πιστεύει ότι περισσεύει σήμερα εκπαιδευτικός στα σχολεία μας; Τι επιδιώκουν με τον εξορθολογισμό που κόβει από παντού τους πόρους του δημόσιου σχολείου; Είναι φανερό που στοχεύουν, σαρωτικές συμπτύξεις και συγχωνεύσεις τμημάτων και σχολείων άμεσα!

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει: Επιπλέον υποβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασία. Αύξηση της σχολικής διαρροής. Νέους κινδύνους ασθενειών. Περισσότερα ατυχήματα για τους μαθητές λόγω έλλειψης χώρου. Ταυτόχρονα θα χαθούν χιλιάδες οργανικές θέσεις. Τα χιλιάδες κενά θα τα καλύψουν με αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών. Και στο τέλος, με τα σχολεία – σαρδελοκούτια που θα δημιουργήσουν, θα έρχονται οι πολυποίκιλοι παιδονόμοι να μιλούν για ενδοσχολική βία !!

Αυτό είναι το «νέο σχολείο» της αγοράς, της ημιμάθειας και των επιχειρήσεων. Φτάνει πια! Η μόρφωση είναι δικαίωμα όχι εμπόρευμα.

Καμία σύμπτυξη-συγχώνευση σχολείων και τμημάτων.Μαζικοί διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των κενών.15 νήπια-προνήπια ανά νηπιαγωγό και δάσκαλο Α και Β τάξης. 20 μαθητές ανά δάσκαλο στις υπόλοιπες τάξεις του Δημοτικού.Ίδρυση νέων νηπιαγωγείων και σχολείων.Έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη των οξυμμένων άμεσων αναγκών των σχολείων.Κτηριακή και υλικοτεχνική υποδομή αλλά και εποπτικά μέσα για την κάλυψη όλων των αναγκών της εκπαιδευτικής διαδικασίας.Ενιαία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με βάση τις κατακτήσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας, για όλα τα παιδιά.

Nα αποσυρθεί η εγκύκλιος για την κατάργηση των οργανικών θέσεων

Όχι σε νέα συμπτύξεις και συγχωνεύσεις σχολείων

Καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και εργαζόμενους

στην παράσταση διαμαρτυρίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 Απριλίου στη 1:30 μ. μ.

στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής Π.Ε και Δ.Ε.

(Τσόχα 15-17 Αμπελόκηποι)

Το Δ.Σ.

Επισυνάψεις: organikotita_nipiagogeiwn_syllogou.xls organikotita_dimotikwn_syllogou.xlsTags: Σύλλογος ΠΕοργανικότηταοργανική θέση
Keywords
Τυχαία Θέματα