Σύλλογος ΠΕ "Εμμανουήλ Παπάς": Επιτυχημένη η κινητοποίηση και της τέταρτης μέρας ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση

Tweet

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Σέρρες 16 – 6- 2014

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

«ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ»

Προς: Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Ν. Σερρών ΔΟΕ

Ταχ. Δ/νση :Κ. Σταμούλη 13α

Τ.Κ. – Πόλη : 621 22 Σέρρες

http://www.emapapas.gr

[email protected]

Τηλ. : 23210 23158

Fax : 23210

24375

Θέμα: «Επιτυχημένη η κινητοποίηση και της τέταρτης μέρας ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση»

Χαιρετίζουμε τη μαζική αντίδραση του εκπαιδευτικού κόσμου, με τη συμμετοχή του στη στάση εργασίας και την παρουσία του στο Πειραματικό Σχολείο Σερρών , κατά τη διαδικασία μπλοκαρίσματος της τέταρτης μέρας των σεμιναρίων διευθυντών για την αξιολόγηση. Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους διευθυντές που τάχθηκαν με το μέρος των εκπαιδευτικών και αξιοποίησαν τη 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ για τα στελέχη εκπαίδευσης. Η δυναμική παρουσία και στάση μας ακύρωσε και την τέταρτη μέρα των σεμιναρίων αφήνοντας παρά πίσω τα όποια αντιεκπαιδευτικά σχέδια του υπουργείου παιδείας για τα σχολεία μας και τους εκπαιδευτικούς.

Για 5η φορά μέσα στην ίδια χρονιά ως εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, μπλοκάρουμε τα σεμινάρια που επιδιώκει να περάσει το υπουργείο παιδείας στην πράξη. Ο άνεμος της αντίστασης και ακύρωσης των σεμιναρίων μεταφέρεται από τη μια γωνιά της Ελλάδας στην άλλη. Σε όλη τη χώρα δεκάδες σύλλογοι εκπαιδευτικών ακυρώνουν τα σεμινάρια στελεχών. Ο αγώνας μας είναι μακρύς και θα τον τραβήξουμε μέχρι τέλους.

Η μάχη των εκπαιδευτικών των Σερρών συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες. Αξιοποιούμε τις στάσεις εργασίας του Συλλόγου μας από τις 8-11 πμ οι οποίες είναι καθολικές και αφορούν όλους τους συναδέλφους μας στο νομό και την απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ για τα στελέχη εκπαίδευσης ώστε κάθε προσπάθεια επιβολής και εφαρμογής αυτής της αξιολόγησης να μείνει στα χαρτιά.

Συνεχίζουμε δυναμικά την Τετάρτη 18-6-2014 στις 8:15πμ στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών για να ακυρώσουμε στο σύνολό του το διήμερο της δεύτερης ομάδας διευθυντών και αμέσως μετά προετοιμαζόμαστε για την Πέμπτη 19-06-2014 προχωρώντας στο μπλοκάρισμα και της τρίτης διημερίδας στο σύνολό της.

Η καθολική απεργία των διευθυντών και η συμμετοχή των συναδέλφων, στην συγκέντρωση συμπαράστασης - διαμαρτυρίας, μ α τ α ί ω σ α ν το σεμινάριο «αξιολόγησης» και της τέταρτης μέρας.

Με την ίδια αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε και τις επόμενες ημέρες.

Κανείς διευθυντής να μην στραφεί εναντίον των συναδέλφων του.

Όλοι ενωμένοι. Κανένας μόνος του.

«Γιατί η κοινωνία δε χτίζεται σε μια παλάμη που ζητιανεύει, αλλά σε αυτήν που σφίγγεται σε μια γροθιά».

Τετάρτη 18-06-14 και Πέμπτη 19-06-14, στις 8:15πμ, ξανά όλοι στο Πειραματικό Δημοτικό Σερρών και στην Ηράκλεια για να συμπαρασταθούμε στους απεργούς διευθυντές.

Η απεργία και οι στάσεις εργασίας ισχύουν σε όλη την διάρκεια των σεμιναρίων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο πλάι των διευθυντών που αυτή τη στιγμή στέκονται ως ανάχωμα στις πολιτικές διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

Δυναμικά, μαζικά και ενωτικά πετυχαίνουμε να ανατρέψουμε αυτά τα σεμινάρια και τα σχέδια του υπουργείου παιδείας!!!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Κων/νος Στρίκας

Πασχάλης Στεφάνου

Tags: Σύλλογος ΠΕ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα