Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου: Στάση εργασίας και κινητοποίηση την Τετάρτη 3/12 έξω από το 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων

ΚΗΡΥΞΗ 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου στο πλαίσιο της απεργίας – αποχής από κάθε διαδικασία αξιολόγησης – ΑΕΕ, καλύπτει τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων Αμαρουσίου – Μελισσίων – Πεύκης – Κηφισιάς, οι οποίες καλούνται από τη Σχολική Σύμβουλο της Προσχολικής Αγωγής κα Σέργη Γιάννα σε ενημερωτική συνάντηση (προαξιολογική διαδικασία) την Τετάρτη 3 – 12 – 2014 στις 12: 45 στο 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων,

με θέμα την «Αξιολόγηση», στο να μη συμμετέχουν σ’ αυτή.

Οι συνάδελφοι παραμένουν στις σχολικές τους μονάδες εκτελώντας κανονικά τα καθήκοντά τους και αφού συμμετέχουν στην απεργία – αποχή από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης δεν είναι υποχρεωμένες να παραβρεθούν στη συνάντηση και δε διατρέχουν κίνδυνο πειθαρχικών κυρώσεων (σύμφωνα και με την άποψη της νομικής συμβούλου της Δ.Ο.Ε. κας Μ. Τσίπρα).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου κηρύσσει 3ωρη (διευκολυντική) στάση εργασίας από 11:30 έως 14:00 την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 – 12 – 2014, ώστε να διευκολύνει τη μη συμμετοχή των συναδέλφων στο σεμινάριο – συνάντηση και καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση έξω από τo 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων (Δουκίσης Πλακεντίας 9 – Μελίσσια).

ΚΑΛΟΥΜΕ (για άλλη μια φορά):

Α. Τις/τους διευθύντριες/διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και τις προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να σταθούν δίπλα στους εκπαιδευτικούς και να μην μετατραπούν σε αξιολογητές τους. Αυτό σημαίνει:

Να μην ορίσουν ομάδες εργασίας.Να μην παραδώσουν προγραμματισμό δράσης ούτε στο σχολικό σύμβουλο ούτε φυσικά στο παρατηρητήριο.Να μην αξιολογήσουν εκπαιδευτικούς.Να μην συμμετάσχουν σε καμιά διαδικασία αξιολόγησης.Με βάση την απόφαση της 83ης Γ. Σ. του Κλάδου, διευθυντές που θα γίνουν αξιολογητές δεν έχουν θέση στους Συλλόγους εκπ/κών Π. Ε.

Β. Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου μας:

Δεν μπαίνουμε σε ομάδες εργασίας.Δεν παραδίδουμε προγραμματισμό και δε στέλνουμε οτιδήποτε μπορεί να αναρτηθεί στο παρατηρητήριο της αξιολόγησης.Δεν κάνουμε αίτηση για εθελοντική αξιολόγηση.Δεν παραδίδουμε έκθεση ατομικής αξιολόγησης (αν μας δοθεί σχετική φόρμα την παραδίδουμε στο Σύλλογό μας) και δεν παραδίδουμε φάκελο.Δεν δεχόμαστε κανέναν αξιολογητή στην τάξη.Δε συμβάλλουμε στη διαφοροποίηση του σχολείου μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Γ. Το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να παραβρεθεί με διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία των μελών του στη συγκεκριμένη κινητοποίηση του Συλλόγου μας την Τετάρτη 3 – 12 – 2014.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

ΤΟ Δ. Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. Μαρούσι 1 – 12 – 2014

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αρ. Πρ.: 186

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι Προς: Μέλη Συλλόγου μας

Τηλ. & Fax: 210 8020788

Πληροφ. Καββαδία Φ. Κοιν.: Δ. Ο. Ε.

Email:[email protected]

Δικτυακός τόπος:http//: www.syllogosekpaideutikonpeamarousiou.gr

Tags: Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίουαξιολόγησηστάση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα