Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου: Οχι στο κλείσιμο της ραδιοτηλεόρασης

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.

Μαρούσι 12 – 06 – 2013

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αρ. Πρ.: 99

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι

Τηλ. & Fax: 210 8020788

Πληροφ. Καββαδία Φ.

Email:[email protected]

Προς: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σήμερα η ΕΡΤ, αύριο εμείς – θα το επιτρέψουμε ;

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ – ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 – 6 – 2013

Στις 11 – 6 – 2013 με πραξικοπηματικό τρόπο, η κυβέρνηση προχώρησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ πετώντας στο δρόμο 2.700 εργαζόμενους!

Οι τροϊκανοί απαιτούν, μέχρι τέλος Ιουνίου, χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Η τρικομματική κυβέρνηση(ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), προκειμένου να φανεί συνεπής απέναντι στη στρατηγική των μνημονίων, είναι πρόθυμη να θυσιάσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση υλοποιώντας τις πολιτικές του ΔΝΤ και της ΕΕ για διάλυση του δημόσιου τομέα, διάλυση της δημόσιας παιδείας και δημόσιας υγείας, διάλυση των σταθερών και μόνιμων εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Σήμερα είναι η σειρά της ΕΡΤ. Αύριο η δική μας!

Μόνο ο κυρίαρχος λαός μπορεί να κλείσει το δρόμο στα αντιλαϊκά μέτρα και να ανατρέψει τις αντιλαϊκές πολιτικές και τους πολιτικούς εκφραστές τους.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ δε θα περάσει. Μπορούμε να το εμποδίσουμε όλοι και όλες εμείς, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μπορούμε να το εμποδίσουμε, κατεβαίνοντας τώρα στο δρόμο, στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Συμμετέχουμε στις διαδηλώσεις έξω από το μέγαρο της ΕΡΤ και σε όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χιλιάδες λαού χτες το βράδυ (11/6) στην ΕΡΤ απέτρεψαν την επέμβαση των ΜΑΤ.

Όλοι στη συγκέντρωση περιφρούρησης της κατάληψης του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ την Τετάρτη 12 – 6 – 2013 στις 18:00Όλοι στη Γενική πανεργατική – πανυπαλληλική απεργία (ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ) και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή την Πέμπτη 13 – 6 – 2013

Tags: ΕΡΤΣύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου
Keywords
Τυχαία Θέματα