Συλλογή υπογραφών συμπαράστασης στον Πέτρο Καπετανόπουλο

Κοινωνία

Υπογράφουμε, διαδίδουμε και διαδηλώνουμε

Υπέρ του Πέτρου Καπετανόπουλου, υπέρ της δημοκρατίας, υπέρ της δικαιοσύνης, και κατά κάθε είδους φασισμού, όποια μάσκα κι αν φοράει.

Απαιτούμε να αποσυρθούν όλες οι άδικες κατηγορίες, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη απέναντί του και η δημοκρατία.

Όλη η ελληνική κοινωνία θα έπρεπε να κατεβεί στους δρόμους να διαδηλώσει ενάντια στον ένστολο φασισμό κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπό μορφήν κάθε είδους βασανισμού, κακοποίησης ή εξευτελισμού. Να βάλει δικηγόρους, τον ΟΗΕ,

τη διεθνή αμνηστία, και όλους όσους υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, να θέσουν αντίθετα στο... σκαμνί εκείνους που τολμάνε να φέρονται αυθαίρετα και φασιστικά με όποιον τρόπο, επειδή φοράνε μια στολή... εξουσίας.

Ζητήματα που αφορούν όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τη διεθνή κοινότητα.

Ο άνθρωπος αυτός υποστήριξε έμπρακτα τη δικαιοσύνη. Έδρασε ενάντια στον φασισμό και την αδικία. Υποστήριξε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κι αυτή τη στιγμή είναι κατηγορούμενος γι αυτό ακριβώς! και κινδυνεύει για 4 χρόνια να χάσει το μισθό του λόγω του ότι είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ κατηγορείται άδικα για κακούργημα!

Και όλα αυτά επειδή διαμαρτυρήθηκε για μία, ουσιαστικά, φασιστική πράξη που είδε να συμβαίνει μπροστά του, και υπέρ της ανθρωπιάς και της δικαιοσύνης.

Αν, λοιπόν, θέλουμε να λεγόμαστε υποστηρικτές του, δημοκράτες αλλά και άνθρωποι, πρέπει να τον υποστηρίξουμε έμπρακτα επίσης.

Είμαστε ενάντια στο φασισμό. Και φασισμός δεν είναι μόνο ο ναζισμός, αλλά και η κάθε μορφής κακοποίηση, όπως και η αδιαφορία.

Στέλνουμε τις υπογραφές μας υπέρ του Πέτρου Καπετανόπουλου, στο ιμειλ:

[email protected] με ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, χώρα και πόλη διαμονής, και ιμειλ.

Tags: Πέτρος Καπετανόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα