Συγκλονιστική Φωτογραφία: Ο παραολυμπιονίκης Τσαπατάκης όρθιος ξανά!

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη Τσαπατάκη σε σοβαρό τροχαιο το οποίο είχε αποτέλεσμα κινείται με την βοήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

«Όταν είσαι 18, είσαι τόσο επιπόλαιος και ματαιόδοξος. Νομίζεις ότι τα υλικά αγαθά είναι αυτά που μετράνε. Η ζωή μου είναι καλύτερη τώρα. Αν έχεις αγάπη εσύ για σένα, έρχεται μετά και όλων των άλλων» είχε αναφέρει παλαιότερα ο παραολυμπιονίκης στην Κολύμβηση με τα δύο χάλκινα μετάλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τις τελευταίες ώρες μια συγκλονιστική φωτογραφία του κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στο

συνοδευτικό μήνυμα της φωτογραφία μιλάει για την ιδιαίτερη «ανταλλαγή» που βίωσε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ήταν ανταλλαγή...Έδωσα την δύναμη του περπατώ και πήρα την υπερδύναμη του να βοηθάω τους άλλους να "περπατούν" μεταφορικά και κυριολεκτικά...Η μόνη απτή ανάμνηση, οι λιγοστές φωτογραφίες. Υπάρχει όμως και η "συναισθηματική" ανάμνηση, όπως λέω. Αυτή που βιώνω όταν είμαι μέσα στη πισίνα. Εκεί που γαλουχήθηκα από τα 5 μου. Εκεί που νίκησα, έχασα, αλλά ξανανίκησα. Εκεί που στα 18 μου έγινε η "ανταλλαγή" και πάλι όμως νίκησα, έχασα αλλά θα ξανανικήσω. Εκεί που κάθε μέρα θυμάμαι να περπατάω, ώσπου κάνω τα πρώτα μου βήματα ξανά..»

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τον φωτογράφο Νικόλα Σαμαρά.

νεροπισίνα
Keywords
Τυχαία Θέματα