Στις 21/6 οι Πρυτανικές εκλογές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Στις 21 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για την ανάδειξη των νέων Πρυτανικών Αρχών που θα αναλάβουν καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στον Πρύτανη του Ιδρύματος. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν την υπογεγραμμένη αίτησή τους, μέχρι την 1η Ιουνίου 2018 και ώρα 15:00.

Πρύτανης

εκλέγεται μέλος Δ.Ε.Π. πρώτης βαθμίδας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Αντιπρυτάνεις εκλέγονται μέλη Δ.Ε.Π. του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών πρώτης βαθμίδας ή της βαθμίδας του Αναπληρωτή Καθηγητή.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα αξιώματα του Πρύτανη και του Αντιπρύτανη έχουν όσοι τελούν σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης κατά το χρόνο διενέργειας των εκλογών και κατά την προηγούμενη τριετία.

Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιοι τα μέλη Δ.Ε.Π. που αποχωρούν από την υπηρεσία λόγω συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου ηλικίας κατά τη διάρκεια της προκηρυσσόμενης θέσης.

Δεν επιτρέπεται το ίδιο πρόσωπο να θέσει ταυτόχρονα υποψηφιότητα και για τα δυο αξιώματα.

Ο Πρύτανης δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος και να εκλεγεί για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο αξίωμα του Πρύτανη.

Το ίδιο πρόσωπο δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιο και να εκλεγεί στα αξιώματα του Πρύτανη και του Αντιπρύτανη για περισσότερες από δύο (2) θητείες, συνολικά.

Ο Πρύτανης και οι Αντιπρυτάνεις δεν επιτρέπεται να κατέχουν συγχρόνως το αξίωμα άλλου μονοπρόσωπου οργάνου του οικείου ή άλλου Α.Ε.Ι., με εξαίρεση τις θέσεις Διευθυντή Π.Μ.Σ., Εργαστηρίου, Κλινικής και Μουσείου.

Η ιδιότητα του Πρύτανη και Αντιπρύτανη είναι ασυμβίβαστη με κάθε επαγγελματική ενασχόληση εκτός του Ιδρύματος.

Πατήστε εδώ αναλυτικά για να δείτε το εγγραφο

πρυτανικές εκλογέςΓεωπονικό ΠανεπιστήμιοΕπισυνάψεις: prytantikes_ekloges_2018.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα