Στα μαύρα τ' Ανώγεια για φονικό - Φόβοι για βεντέτα

Ένας 23χρονος από τα Ανώγεια έπεσε νεκρός από το όπλο ξαδέλφου του με τον οποίο είχε φιλονικία για κτηματικές διαφορές. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής λίγο έξω από το χωριό, το οποίο βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό για τον φόβο αντεκδίκησης από την οικογένεια του θύματος.

Όπως έγραψε το Cretalive, ο άτυχος νεαρός έφερε διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο στήθος και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον ξάδερφο του πατέρα του που δε δίστασε να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει εναντίον του.

Η πλευρά του δράστη υποστηρίζει ότι δέχθηκε πυροβολισμούς και το αυτοκίνητο του έχει βληθεί ενώ κατευθυνόταν στο σημείο. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ο δράστης, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με αυτό του θύματος, θα παραδοθεί πιθανότατα κατά την κηδεία του 24χρονου.

Την ανησυχία του για το περιστατικό εξέφρασε ο δήμαρχος Ανωγείων Μανώλης Καλλέργης καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει να συμβεί δολοφονία μεταξύ συγχωριανών στο ιστορικό χωριό της Κρήτης. Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του 23χρονου δόθηκε εντολή σε αστυνομικές δυνάμεις να μεταβούν στο χωριό και να βρίσκονται σε επιφυλακή για την πιθανότητα αντεκδίκησης από την πλευρά της οικογένειας του θύματος ενώ ισχυρή παρουσία της αστυνομίας βρίσκεται και στο Βενιζέλειο όπου έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς του 23χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καβγάς των δύο ανδρών είχε να κάνει με τη διαχείριση των βοσκοτόπων της περιοχής.

Κρήτηαστυνομίαδολοφονίες
Keywords
Τυχαία Θέματα