Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δράση των "ακροβατών" διαρρηκτών

Ένα νεαρό, ο οποίος, όπως έγραψε χθες το Cretalive, έχει ποινικό παρελθόν και φέρεται ως ο αρχηγός της σπείρας των "ακροβατών" διαρρηκτών που είχαν "ρημάξει" κατοικίες στο Ηράκλειο, αναζητούν οι διωκτικές αρχές, μετά και το ένταλμα σύλληψη που εκδόθηκε χθες από την ανακρίτρια.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της σπείρας μετά τη σύλληψη

21χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, την ώρα που προκαλούν σοκ οι λεπτομέρειες για τη δράση της σπείρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο σπίτι που "χτύπησαν" ο 48χρονος ιδιοκτήτης κοιμόταν μέσα με τα παιδιά του!

Όπως αποκαλύπτεται, μια γειτόνισσα του 48χρονου ήταν αυτή που αντιλήφθηκε τη διάρρηξη, και ενημέρωσε τόσο τον ίδιο όσο και την αστυνομία. Οι πληροφορίες που παρείχε ήταν αρκετές για να φτάσουν οι αστυνομικοί στη σύλληψη του 21χρονου, ενώ προκαλεί αίσθηση ότι στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν ακόμα και τα κλειδιά του σπιτιού στο οποίο είχε γίνει η διάρρηξη!

Οι αρχές αναμένουν απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα ευρήματα τόσο σε σχέση με τις διαρρήξεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία όσο και σε άλλες υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα