Σιβιτανίδειος: 40% επιτυχία στις Πανελλαδικές - Μαθητές της πέρασαν σε Ιατρική και Πολυτεχνείο

Ολοκληρώθηκε και ο κύκλος των πανελλαδικών εξετάσεων για το 2017 και οι υποψήφιοι έμαθαν αν πέρασαν σε κάποια σχολή και που.
Η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται για τους μαθητές της. Μεγάλη επιτυχία στην εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που άγγιξε το 40%.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σιβιτανίδειος

διακρίνεται, φέτος όμως είχε τη χαρά να δει και μαθητές της να γίνονται φοιτητές στην Ιατρική Σχολή της Πάτρας, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο ΕΚΠΑ.
Η Σιβιτανίδειος έχει 4 ΕΠΑΛ, 3 πρωινά και 1 απογευματινό, και με τους ξεχωριστούς καθηγητές της και τα άρτια εργαστήριά της κάθε χρόνο πάει και ψηλότερα.

Ας δούμε όμως ποιοι μαθητές πέτυχαν τις μεγάλες επιδόσεις και που πέρασαν.
Ο μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Κουτσοκώστας Αθανάσιος με 18595 μόρια πέρασε στην Ιατρική Πατρών, καθώς και η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Ζαραβίνου Χρυσούλα στο τμήμα Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ο μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Μουρούνας Ιάσων με 18445 μόρια πέτυχε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο μαθητής Γεωργίου Νικήτας του 3ου ΕΠΑΛ πέρασε στο τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων και Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και η μαθήτρια του 3ου ΕΠΑΛ Ρούσση Ελένη στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Παναπιστημίου Θράκης.
Επίσης ακόμα 142 απόφοιτοι της Σχολής μας πέρασαν σε διάφορα τμήματα των ΤΕΙ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές των επιτυχιών της Σχολής.
Η Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή βρίσκεται στην Καλλιθέα, Θεσσαλονίκης 151, 210 4857600

Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή
Keywords
Τυχαία Θέματα