Σεμινάριο για την καταπολέμηση του Βullying, στην Αθήνα 14-15/3

Tweet Σάββατο, 14 Μάρτιος, 2015 - 09:30 to Κυριακή, 15 Μάρτιος, 2015 - 09:30

Πρόσκληση

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα EUBULLY-“Addressing bullying in the physical and virtual classroom incorporating cyber bullying (JUST/2013/DAP/AG/5364)” υλοποιείται σε 4 ευρωπαϊκές χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Ρουμανία & Ιρλανδία. Στόχος του είναι η καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού (bullying) και του cyber-bullying

μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών, καθώς και μέσω της χρήσης του θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού ως παιδαγωγικό εργαλείο.

Στα πλαίσια του προγράμματος EUBULLY η ACTION SYNERGY, εταίρος του προγράμματος, σας προσκαλεί στο Σεμινάριο που διοργανώνει με εισηγητή τον Ádám Bethlenfalvy and Ádám Cziboly και θέμα: «Η Χρήση του Θεατρικού Παιχνιδιού ως Εργαλείο για την Καταπολέμηση του Βullying/εκφοβισμού στο Σχολικό Περιβάλλον».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/3/2015 και την Κυριακή 15/3/2015, από 10:00 έως 18:00 στα γραφεία της εταιρίας μας (Πατρόκλου 1 & Παραδείσου 14, 5ος όροφος, 151-25 Μαρούσι, Αθήνα).

Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί βεβάίωση συμμετοχής εκ μέρους του ευρωπαϊκού προγράμματος. Προϋπόθεση για να δοθεί η βεβαίωση συμμετοχής είναι η εφαρμογή (και η τεκμηρίωση αυτής της εφαρμογής) της μεθόδου που θα διδαχθεί στο σεμινάριο σε τουλάχιστον μία σχολική τάξη με μαθητές πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά με τη συμμετοχή σας αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή καλώντας το 210 6822606 (Αλέξανδρος Διαμαντής-Μπαλάσκας). Εάν στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα γράψτε μας σε αυτό κάποιες πληροφορίες για εσάς, γιατί θέλετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο και σε ποιο σχολείο θα μπορούσατε να κάνετε εφαρμογή της μεθόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EUBULLY επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: http://eubully.eu.

Keywords
Τυχαία Θέματα