Σε εξέλιξη η πορεία ειρήνης και μνήμης στον Γρ. Λαμπράκη - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε εξέλιξη είναι η 37η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης στη διαδρομή από τον Μαραθώνα έως το υπουργείο ‘Άμυνας, όπου ισχύουν σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 6.30 το απόγευμα. Στην έναρξη της πορείας, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.

(Φωτο αρχείου)

Με συνθήματα όπως «Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή στον ιμπεριαλισμό καμία υποταγή», «Κάναν την Μεσόγειο θάλασσα νεκρών, όχι στους πολέμους των Ιμπεριαλιστών», μέλη και φίλοι της ΕΕΔΥΕ,

από τις Επιτροπές Ειρήνης όλου του Λεκανοπεδίου, ξεκίνησαν την Πορεία Ειρήνης.

Στον Τύμβο του Μαραθώνα, πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Σταύρος Τάσσος ανέφερε στο χαιρετισμό του: «Με τη σημερινή μας πορεία καταδικάζουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία συνεχίζοντας την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και με την κοροϊδία των μέτρων και των αντιμέτρων, επιβάλλει στο λαό νέα αβάσταχτα μέτρα, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, παραπέρα μείωση του αφορολόγητου, τσάκισμα εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, δίνοντας ταυτόχρονα προκλητικά προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο, καταβάλλοντας για ΝΑΤΟικές δαπάνες δισεκατομμύρια ευρώ».

Λόγω της 37ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης, ισχύουν έκτακτα μέτρα ως εξής:

– Μαραθωνομάχων, στο τμήμα της μεταξύ του Τύμβου Μαραθώνα και της Λ. Μαραθώνος, κατά τις ώρες 08:00 – 09:30.
-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μαραθωνομάχων και της Λ. Διονύσου, κατά τις ώρες 09:30 – 10:30.
-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Διονύσου και της οδού Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09:30 – 10:30.
-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Φλέμινγκ (διασταύρωση Ραφήνας), κατά τις ώρες 10:30 – 13:00.
-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (διασταύρωση Πικερμίου) και Ευ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς), κατά τις ώρες 14:00 – 14:30.
-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς) και Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης), κατά τις ώρες 14:30 – 15:30.
-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης) και της Λ. Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού), κατά τις ώρες 15:30 – 16:30.
-Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού) και Μεσογείων (Πλατεία Αγίας Παρασκευής), κατά τις ώρες 16:30 – 17:30.
-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίας Παρασκευής) και Δημοκρατίας (Πεντάγωνο), κατά τις ώρες 17:30 – 18:00.
-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Δημοκρατίας και της οδού Κύπρου (Υπ. ΕΘν.Αμ.), κατά τις ώρες 18:00 – 18:30.
Παράλληλα, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής της εν λόγω πορείας, εκτός από τους εξής ελεγχόμενους κόμβους κάθετης διέλευσης:
-Λ. Μαραθώνος και Διονύσου.
-Λ. Μαραθώνος και Αεροπορίας.
-Λ. Μαραθώνος και Φλέμιγκ (Διασταύρωση Ραφήνας).
-Λ. Μαραθώνος και Αγ. Χριστοφόρου(Διασταύρωση Πικερμίου).
-Λ. Μαραθώνος και Ευαγγ. Πουλάκη (Διασταύρωση Μοναξιάς.
-Λ. Μαραθώνος και Εθν. Αντιστάσεως (Διασταύρωση Παλλήνης).
-Λ. Μαραθώνος και Λ. Λαυρίου – Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού).
-Λ. Μεσογείων και Χαλανδρίου (Πλατεία Αγ. Παρασκευής).
-Λ. Μεσογείων και Δημοκρατίας (Πεντάγωνο).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

πορεία ειρήνηςΓρηγόρης Λαμπράκηςκυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα