«Ψάχνω μια διέξοδο γυρεύοντας μια αλλιώτικη ζωή»: Διήμερο εκδηλώσεων της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας, 6-7 Οκτωβρίου

«Ψάχνω μια διέξοδο γυρεύοντας μια αλλιώτικη ζωή» μάς λέει η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας διοργανώνοντας διήμερο εκδηλώσεων στις 6 και 7 Οκτωβρίου, στην πλατεία Δαβάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της προσπάθησε να συμβάλει με όλες τις τις δυνάμεις σ’ αυτόν ακριβώς τον στόχο: την διερεύνηση και την οικοδόμηση μιας διεξόδου από τη βαρβαρότητα μέσα στην οποία βυθίζεται ο κόσμος μας: φτώχεια και εξαθλίωση, αυταρχισμός και καταπίεση, ρατσισμός και φασιστική απειλή, κονιορτοποίηση και εξατομικισμός των θυμάτων αυτής

της βαρβαρότητας."

Παράλληλα, αναφέρεται: "Το διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνουμε στις 6 και 7 Οκτώβρη είναι ένας σταθμός και ένα νέο ξεκίνημα στη συνεχή μας δράση μας για όλα αυτά...

Σας καλούμε να έρθετε, να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να συζητήσουμε μαζί πώς θα κάνουμε ακόμα πιο δυνατή αυτή την αλληλεγγύη, που είναι ο μόνος δρόμος για μια «αλλιώτικη ζωή»... τη δικιά μας ζωή".

Πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρα 18:30, συζήτηση με θέμα: «Η οργάνωση των εργατικών αντιστάσεων στην περιοχή μας»

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους: «Maison des Fous» και «Overdose sickness»

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, ώρα 18:30, συζήτηση με θέμα: «Η ιστορία του λαϊκού τραγουδιού μέσα από τους εργατικούς αγώνες»

Ομιλητής: Στέλιος Ελληνιάδης

Θα ακολουθήσει Λαϊκό Γλέντι

Και τις δυο μέρες των εκδηλώσεων θα υπάρχουν στο χώρο θεατρικά δρώμενα και απαγγελίες ποιημάτων, που θα διοργανωθούν από την Ομάδα Θεάτρου της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας έκθεση φωτογραφίας με θέματα: «Εργατική τάξη» και «Οικονομική κρίση»

Επίσης θα λειτουργεί BAR οικονομικής ενίσχυσης και φαγητό.

εκδηλώσειςαριστεράΕργατική λέσχη Καλλιθέας
Keywords
Τυχαία Θέματα