Προσωπικό σε Φορείς των Νομών Θεσ/νίκης (Πλην Δήμου Θεσ.) και Χαλκιδικής

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Την πλήρωση 805 θέσεων κοινωφελούς εργασίας διάφορων ειδικοτήτων προκήρυξε το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας Παιδιού (ΚΜΟΠ) για φορείς του νομού Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών.


Ειδικότερα, σύμφωνα

με την προκήρυξη (ΚΟΧ 6.202/1/2012) θα καλυφθούν 585 θέσεις από προσωπικό όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης σε δήμους και δημοτικούς οργανισμούς του Πολεοδομικού Συγκροτήματος (πλην του δήμου Θεσσαλονίκης). Από το σύνολο των θέσεων που προκηρύσσονται οι 120 θέσεις αφορούν το δήμο Νεάπολης - Συκεών, οι 60 θέσεις το δήμο Καλαμαριάς οι 20 θέσεις το δήμο Παύλου Μελά, οι 35 θέσεις το Δημοπκό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Καλαμαριάς οι 150 θέσεις το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Παιδείας του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και οι 200 θέσεις την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη. Ολες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικότητες που ζητούνται, τη διαδικασία και τα απαιτούμενα προσόντα αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) στην οδό Αφροδίτης 3 και Οδυσσέως στη Θεσσαλονίκη (ΤΚ 54629). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 6 Ιουλίου.


Ακόμα, το ΚΜΟΠ προκήρυξε για φορείς του νομού Χαλκιδικής 220 θέσεις κοινωφελούς εργασίας διάφορων ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ). Σύμφωνα με την προκήρυξη ΚΟΧ 6.207/1/2012 θα προσληφθούν 80 άτομα για το δήμο Πολυγύρου και 140 άτομα για το δήμο Προποντίδας. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι και τις 6 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει: να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης ή ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 ευρώ το οικονομικό έτος 2010. Επιπλέον θα πρέπει να διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη.
Οι παραπάνω προκηρύξεις αναφέρονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kmop.gr

ΔΑΣΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα