Πρόσληψη υδρονομέα στο δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ προσκαλει όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομέας, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 17/04/2018 έως την 23/04/2018 στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στην αίτηση που υποβάλλεται για τον διορισμό επισυνάπτονται:

α) Πιστοποιητικό του οικείου Δημάρχου περί της εγγραφής του υποψηφίου στο μητρώο. Στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται και η χρονολογία της γεννήσεως.

β) Αντίγραφο του δελτίου ποινικού μητρώου των υποψηφίων.

Η εκλογή και ο διορισμός μπορεί να γίνει

και πριν την προσκόμιση των πιστοποιητικών, εφ’ όσον υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου περί της συνδρομής των προσόντων και λοιπών προϋποθέσεων της εκλογής. Υποχρεούται όμως ο διορισθείς να προσκομίσει τα παραπάνω δικαιολογητικά εντός ευλόγου από του διορισμού προθεσμίας, άλλως απολύεται άνευ οιασδήποτε διατυπώσεως. Η προθεσμία αύτη, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο του διορισμού, δεν δύναται να είναι μεγαλύτερη των 30 ημερών από την κοινοποίηση του εγγράφου του διορισμού.

Πληροφορίες παρέχονται στα γραφεία του Δημαρχείου στην Κάτω Τιθορέα, εργάσιμες ημέρες και ώρες. Διεύθυνση : Κάτω Τιθορέα, Τ.Κ. 35.015, Τηλέφωνο 2234350-305 FAX 22340-49872

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

υδρονομέαςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα