Πρόσληψη συνεργάτη στη Περιφερειακή Εταιρεία Ανάπτυξης Β.Αιγαίου

Η Περιφερειακή Εταιρεία Ανάπτυξης Β.Αιγαίου ΑΕ ανακοινώνει την πρόθεση πρόσληψης ενός Ειδικού Συνεργάτη, πτυχιούχου Χημικού ΠΕ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με αποδεδειγμένη εμπειρία στη λειτουργία Εργαστηρίου Δοκιμών, ο οποίος να διαθέτει εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς:

α) Επαγγελματική εμπειρία σε χημικές αναλύσεις εδάφους, φυτικού ιστού, νερού, καθώς και υγρών αποβλήτων.

β) Επαγγελματική εμπειρία σε διαπιστευμένες χημικές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ

ΕΝ ISO/IEC 17025:2005. Ιδιαίτερα θα αξιολογηθεί η εμπειρία σε εργαστήριο δοκιμών σε θέση τεχνικού ή ποιοτικού υπευθύνου.

γ) Επαγγελματική εμπειρία χρήσης ιοντικού χρωματογράφου, υγρή χρωματογραφία, φασματοφωτόμετρου ατομικής απορρόφησης, φασματοφωτόμετρου UV, αέριας χρωματογραφίας και Kjeldahl.

δ) Επιθυμητή η επαγγελματική εμπειρία σε χημικές αναλύσεις οίνου και λαδιού.

Ο υποψήφιος Ειδικός Συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει τα ειδικά προσόντα που ακολουθούν παρακάτω :

α) Πτυχίο Χημικού ΑΕΙ.

β) Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό δίπλωμα με σχετική ειδίκευση.

γ) Δημοσιεύσεις/ Ανακοινώσεις σε συνέδρια – Συναφείς με την περιγραφή της θέσης.

ε) Καλή ή πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας.

(Αν το διδακτορικό δίπλωμα ή ο μεταπτυχιακός τίτλος ή ο βασικός τίτλος σπουδών έχουν αποκτηθεί από ίδρυμα του εξωτερικού, τότε δεν απαιτείται η προσκόμιση αποδεικτικού γνώσης της ξένης γλώσσας)

στ) Γνώση χειρισμού Η/Υ.

Ειδικότερα η εμπειρία αποδεικνύεται όπως κατωτέρω :

Βεβαίωση εργοδότη ή δημόσιας Αρχής που να αποδεικνύει την εμπειρία, ή απασχόληση σε εξειδικευμένο εργαστήριο.

Εναλλακτικά των ανωτέρω Βεβαιώσεων, προσκόμιση αντιγράφων συμβάσεων από τις οποίες να προκύπτει το ακριβές αντικείμενο της θέσης εργασίας και η αντίστοιχη αποκτηθείσα εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανωτέρω θέση μπορούν να υποβάλλουν Αίτηση Πρόσληψης στα γραφεία της ΠΕΑ Β.Αιγαίου ΑΕ, στην οδό Καραντώνη 6 στη Μυτιλήνη ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά αρκεί να έχει πρωτοκολληθεί μέχρι και την Πέμπτη 26-10-2017 και ώρα 14.00 μ.μ.

ΑΙΤΗΣΗ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα