Πρόσληψη στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Το «Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος» (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), σύμφωνα με την από 22/05/2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη - προώθηση της ποιοτικής ανάπτυξης της κλαδικής επαγγελματικής κατάρτισης και διασύνδεσή της με διαδικασίες πιστοποίησης εργατικού δυναμικού στο πλαίσιο διαρθρωτικής προσαρμογής των εργαζομένων» προσκαλεί ενδιαφερόμενους/ες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μία (1) θέση εμπειρογνώμονα στην ανάπτυξη Επαγγελματικών Περιγραμμάτων και Πλαισίων Προγραμμάτων, ο/η οποίος/α θα συμμετάσχει στην κοινή Επιστημονική Επιτροπή

μεταξύ του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ και του ΙΜΕ/ ΓΣΕΒΕΕ με στόχο την ανάπτυξη προδιαγραφών εκσυγχρονισμένης μεθοδολογίας, προτύπων και εργαλείων εκπόνησης επαγγελματικών περιγραμμάτων και Πλαισίων Προγραμμάτων.

Απαιτούμενα προσόντα:
- Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην Εκπαίδευση Ενηλίκων ή στη Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Κατάρτιση ή στη Δια βίου μάθηση.
- Τεκμηριωμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών, στα πεδία της Διά βίου μάθησης, των Επαγγελματικών Περιγραμμάτων και της Πιστοποίησης Προσόντων.
- Αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκπόνηση μεθοδολογιών σχετικών με την ανάπτυξη Πλαισίων Προδιαγραφών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, σε αντιστοίχιση με το περιεχόμενο πιστοποιημένων Επαγγελματικών Περιγραμμάτων (εκτός από τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την εμπειρία, απαιτείται η προσκόμιση του εκπονήματος).
- Εγγραφή στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ (Μ.Ε.Σ.ΙΝ.Ε.) έως την ημερομηνία λήξης της παρούσας Πρόσκλησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε: Παναγιώτης Νάτσης: τηλ. 210-3327772, e-mail: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ΓΣΕΕθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα