Πρόσληψη στελέχους HELP - DESK στο δήμο Πειραιά

Ο Δήµος Πειραιά ανακοινωνει την σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε ένα (1) άτοµο για την εκτέλεση του έργου µε τίτλο «NEETs ON BOARD», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτοµία (EaSI), συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης και µέχρι την ηµεροµηνία ολοκλήρωσης του Έργου, ήτοι έως 30.06.2018. Η Σύµβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) αφορά σε ένα (1) άτοµο – Στέλεχος παροχής υπηρεσιών HELP-DESK

(Κωδικός Ειδικότητας: ΝΟΒ02).

Αντικείµενο του Έργου

Το έργο “NEETS on Board” υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτοµία – EaSI (EU Programme for Employment and Social Innovation) και συγχρηµατοδοτείται κατά 80% του συνολικού προϋπολογισµού του από πόρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κατά 20% από πόρους του ελληνικού δηµοσίου. Τα έργο αφορά στην κινητοποίηση και παροχή συµβουλών σε νέους ηλικίας 15-24 ετών, οι οποίοι:

δεν είναι σε εκπαίδευση, θέση εργασίας ή σε κάποια µορφή επιµόρφωσης (NEETs- Not in Employment, Education and Training) και

κατοικούν στις περιοχές Πειραιά, Σαρωνικού Κόλπου και Ανατολικής Πελοποννήσου (περιοχές παρέµβασης), µέσα από τη δηµιουργία δικτύων µε τη συµµετοχή φορέων του δηµόσιου και ιδιωτικού τοµέα (Υπουργεία, ΟΑΕ∆, επαγγελµατικές ενώσεις, κοινωνικοί εταίροι, επιχειρήσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, κλπ) που δραστηριοποιούνται στους τοµείς της Γαλάζιας και της Κοινωνικής Οικονοµίας.

Η δικτύωση αυτή θα αξιοποιηθεί για την προώθηση ενεργειών υπέρ των NEETs όπως µαθητεία, πρακτική άσκηση, τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας, κατάρτιση. Το έργο διάρκειας 18 µηνών και συνολικού προϋπολογισµού 315.814 ευρώ υλοποιείται στη βάση εταιρικού σχήµατος όπου συµµετέχουν το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης/ Επιτελική ∆οµή ΕΣΠΑ Τοµέα Απασχόλησης και Κοινωνική Οικονοµία (συντονιστής εταίρος), ο ∆ήµος Πειραιά και η «Αναπτυξιακή Πάρνωνας ΑΕ- Αναπτυξιακή Ανώνυµη Εταιρεία ΟΤΑ». Για τους σκοπούς της υλοποίησης του έργου, έχει υπογραφεί σχετική σύµβαση χορήγησης χρηµατοδότησης (Grant Agreement) µεταξύ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (contract number 7156064/22-12-2016)

Οι βασικές πτυχές του έργου αφορούν στον εντοπισµό των NEETs στις περιοχές παρέµβασης µε τη βοήθεια των τοπικών υπηρεσιών απασχόλησης, φορέων κοινωνικής πολιτικής, ΜΚΟ, κ.λπ και στην ενηµέρωσή τους για τις δυνατότητες που παρέχονται µέσα από τη συµµετοχή τόσο στο έργο όσο και στο Εθνικό Σχέδιο ∆ράσης της Εγγύησης για τη Νεολαία «Youth Guarantee Plan», η ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών και η δικτύωση των τοπικών φορέων οικονοµικής ανάπτυξης στους άξονες Γαλάζια και Κοινωνική Οικονοµία, καθώς και η «δέσµευση» των φορέων της δικτύωσης για την υλοποίηση πολιτικών ή δράσεων για την καθοδήγηση, εκπαίδευση, κατάρτιση, προώθηση της απασχόλησης των NEETs.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, στο τηλ. 213 2022566, αρµόδια για πληροφορίες κ. Χατζηνικολάου Αικατερίνη.

Η αίτηση συµµετοχής των υποψήφιων και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο του ∆ήµου Πειραιά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, εντός της ανωτέρω προβλεπόµενης αποκλειστικής προθεσµίας, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και τις ώρες 9:00 π.µ. – 15:00 µ.µ., από 09-02-2018 έως και 19-02-2018. Η αίτηση µπορεί να υποβάλλεται και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στην διεύθυνση: ∆ήµος Πειραιά, ∆ραγάτση 12, Τ.Κ. 18535 Πειραιάς Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, εφόσον η αποστολή της εντός της ανωτέρω προθεσµίας αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδροµείου ή άλλο αποδεικτικό µέσο.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςστέλεχοςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα