Πρόσληψη κτηνιάτρου στο δήμο Ευρυτανίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην εφαρµογή του Προγράµµατος «Εµβολιασµοί κατά της Οζώδους ∆ερµατίτιδας» της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, που εδρεύει στο Καρπενήσι και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

1 ΠΕ Κτηνιάτρων

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται

να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Τ.Κ. 36100, Καρπενήσι, απευθύνοντάς την στη ∆ιεύθυνση ∆ιοικητικού- Οικονοµικού, Τµήµα ∆ιοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας υπ’ όψιν κας Αλεξάνδρας Γαΐλα (τηλ. επικοινωνίας: 2237350718). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

κτηνίατροιθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα