Πρόσληψη ειδικού συμβούλου στο δήμο Δέλτα

Ο Δήμαρχος Δέλτα καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου, που θα πραγματοποιηθεί με σχετική Απόφαση Δημάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει το πρόσωπο που είναι, κατά τη κρίση του, κατάλληλο για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου

τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας. Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται από 1/3/2018 έως και 9/3/2018 στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, Πλατεία Δημοκρατίας, Σίνδος, τηλ. 2310300502, 503, 546 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςειδικός σύμβουλοςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα