Πρόσληψη διευθυντή στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μύκης

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μύκης ανακοινώνει την πρόσληψη 1 Διευθυντή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας

ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση της πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimosmykis.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μύκης (Δ/νση: Δημοτικό Κατάστημα οικισμού Μύκης, 67100 Μύκης Ξάνθης, τηλ. 2544029013 κος Ιμπραήμκο Ιμπραήμ, Πρόεδρος Δ.Σ. της Επιχείρησης ή τηλ. 2541352336 κος Β. Μωϋσίδης) κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Πληροφορίες: τηλ. 25413 52336

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Διευθυντέςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: anakoinosi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα