Πρόσληψη αρχαιολόγου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας

Πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για τις ανάγκες του υποέργου 9: «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες από την 26η Ε.Β.Α.» της Πράξης «Βελτίωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νομού Μεσσηνίας τμήμα Σουληνάρι – Κρεμμύδια – Κορυφάσιο» για χρονικό διάστηματριών (3)μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

1 ΠΕ Αρχαιολόγοι

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα

δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικάμε συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μεθώνης 10 και Κανάρη- 241 00 Καλαμάτα, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας (τηλ. επικοινωνίας: 27210 22534,63100,26410), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 20-06-2018 έως 26-06-2018).

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

αρχαιολόγοιθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα