Πρόσληψη 1 ατόμου στο πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 541 / 26-02-2018 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «ALGO 2015», που χρηματοδοτείται από ιδιώτες με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Χρήστο Ζαρολιάγκη, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί σε ανάθεση έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
- Απόφοιτοι των Τμημάτων Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων

Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών.
- Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών (εγγεγραμμένοι σε ΜΔΕ), με γνώσεις συναφείς με το γνωστικό αντικείμενο των ερευνητικών δραστηριοτήτων του έργου, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανάπτυξη (σχεδιασμό και υλοποίηση) αλγορίθμων με εφαρμογή στην εύρεση βέλτιστων διαδρομών σε χρονο-εξαρτώμενα οδικά δίκτυα.
- Πολύ καλή γνώση των παρακάτω αντικειμένων: i. Προγραμματισμός σε C, C++ ii. Ανάπτυξη εφαρμογών σε περιβάλλοντα Boost, BGL, LEDA, CUDA, OpenCL iii. Ανάπτυξη εφαρμογών με χρήση πολυπύρηνων συστημάτων (CPU, GPU, APU) και σχετικών βιβλιοθηκών (OpenMP, TBB).
- Πολύ καλή γνώση ανάπτυξης εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας με τεχνικές επεξεργασίας και προσομοίωσης τρισδιάστατων αντικειμένων σε κατανεμημένα περιβάλλοντα.
- Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο C2).

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του έργου, τηλέφωνο 2610-996912, e-mail: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςεκπαίδευσηπανεπιστήμιο πατρώνΕπισυνάψεις: prokiryxi_patron.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα