Πρόσληψη 1 ατόμου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένοι ηλιοθερμικοί κύκλοι οξείδιου του ασβεστίου για θερμοχημική αποθήκευση ενέργειας», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρόγραμμα Horizon 2020, με επιστημονικά υπεύθυνο την κ. Αγγελική Λεμονίδου καθηγήτρια τμήματος Χημικών Μηχανικών προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για συνολικό διάστημα έως τις 31-12-2020, ημερομηνία λήξης του έργου (και σε περίπτωση

παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού), με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
- Δίπλωμα Πανεπιστημίου Χημικού Μηχανικού.
- Μεταπτυχιακό τίτλο ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης στη Χημική Τεχνολογία.
- Υποψήφιος Διδάκτορας σε πεδίο σχετιζόμενο με Ενεργειακές διεργασίες και υλικά (Η ιδιότητα αποδεικνύεται με βεβαίωση του οικείου Τμήματος).
- Ερευνητική εμπειρία τουλάχιστον 12 μηνών σε εργαστηριακές τεχνικές χαρακτηρισμού υλικών.
- Τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο Β2).

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 996273 ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994009, 4082, 4026.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.rc.auth.gr

Καταληκτικη ημερομηνία: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΑΠΘΑριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα