Προσλήψεις για την καθαριότητα στα Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαέξι (16) ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας με σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δεκαοκτώ (18) μηνών, ως εξής:

13 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (Καβάλα)
2 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (Δράμα)
1 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας (Έβρος)

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων προσληπτέων. Τυχόν αναμόρφωση

των πινάκων μετά τον έλεγχο του ΑΣΕΠ που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται άμεσα από το φορέα, ενώ απολύονται οι προσωρινά προσληφθέντες που δεν περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.

Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται είτε κατόπιν αναμόρφωσης των πινάκων από το ΑΣΕΠ είτε λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 07/02/2018 - 16/02/2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςκαθαριστέςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα