Προσλήψεις εργατών αποθήκης στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας

Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2018 και από 1 έως 34 ημερομίσθια), συνολικού αριθμού τριών Ελληνική (3) ατόμων στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας που εδρεύει στην Άμφισσα, για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς ως εξής:

3 ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΕ Εργάτες Αποθήκης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή

αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γιδογιάννου 31, Άμφισσα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού (τηλ. επικοινωνίας: 2265350518). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας (Ταχ. Δ/νση Γιδογιάννου 31, Άμφισσα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Δελφών.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

εργάτεςεργάτες αποθήκηςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα