Προσλήψεις 60 δασκάλων στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Η ανώνυμη εταιρεία ΟΤΑ με την επωνυμία ΚΔΒΜ ΙΙ Κερατσινίου – Δραπετσώνας, «Προοπτική» ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών –επιμορφωτικών τμημάτων του, στην περιοχή του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κατά την περίοδο 2017-2018, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες, δασκάλους μουσικής και δασκάλους καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων,

ατόμων Ι.Δ.Ο.Χ., πανεπιστημιακής (ΠΕ), και δευτεροβάθμιας (ΔΕ) εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, στο ΚΔΒΜ ΙΙ Προοπτική, Θέση Σελεπίτσαρι, ΤΚ 18757 τηλ. επικοινωνίας: 2104324501 κατά τις ώρες από 9 π.μ. έως 9 μ.μ., από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και για εφτά εργάσιμες (7) ημέρες έως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) δεν θα γίνονται δεκτές. Αιτήσεις με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) γίνονται δεκτές στη διεύθυνση [email protected] με την ευθύνη της πληρότητας της αποστολής να βαραίνει τον αποστολέα.

Σε περίπτωση συστημένης αποστολής της αίτησης και των δικαιολογητικών μέσω ταχυδρομείου, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.

Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων και γενικότερα για τη διαδικασία της ανακοίνωσης – προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2104324501 καθημερινά, στις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9 π.μ. έως 9 μ.μ.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: keratsini.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα